mireczki pomocy bo już nie mam siły do tej #!$%@? #pdk sam sobie drona ugo mistral 3.0, taka bardziej zabawka ale fajnie latal, robił fikolki, mi nic więcej nie potrzeba
niestety pewnego dnia przestał się wznosic w powietrze, raz się nim #!$%@? w takie duże trawy, myslalem ze moze sie powkrecaly w silniczki czy coś, ale rozbieralem go i wszystko wyglada ok
sprawa jest tego typu że smigla się kreca, wszystko wygląda w porządku, ale jakby nie było ciągu żeby się wbił w powietrze, stoi po prostu na ziemi i ewentualnie delikatnie się rusza
niestety wszystkie smigla mam mega pokrzywione bo było pare wypadkow i to pewnie nie pomaga
powiedzcie mi co może być przyczyną? koleczka zebate wyglądają w porządku, silniczki normalnie działają nie mam pojęcia gdzie kupić w ogole do niego części zamienne, bo tak to bym już dawno kupował nowe smigla a jak to nie pomoże to silniczki, wie ktoś może jakie smigla pasują do tego modelu? to sa takie jak na zdjęciu, dwa A i dwa B przepraszam za chaotycznosc ale znowu spędziłem godzinę na probie diagnozy co z tym szajsem jest nie tak ale poddalem się
a może znacie jakis fajny sklep stacjonarny z dronami i czesciami albo ewentualnie serwis dronow w #krakow #drony #dron #pytanie #kiciochpyta
@Rad-X: nie wiem kto by kupił kaczora donalda za 3 stowy ale w sumie dawno nie kupowałem może już po tyle lata xD @fotograf_warszawiak problem w tym że to się zaczęło nagle i nie byly przekladane smigla, latal na takiej samej konfiguracji na której potem nie chciał się nawet oderwac na centymetr od ziemi poza tym one już i tak sa w tragicznym stanie powyginane itd. stąd ponawiam pytanie czy ktoś
@lazer: ale widać na zdjęciu, że są źle założone. Możesz dokupić pod taki sam rozmiar śmigła, średnicę wałka i skok. Powinieneś spokojnie dostać takie śmigiełka.
sam sobie drona ugo mistral 3.0, taka bardziej zabawka ale fajnie latal, robił fikolki, mi nic więcej nie potrzeba
niestety pewnego dnia przestał się wznosic w powietrze, raz się nim #!$%@? w takie duże trawy, myslalem ze moze sie powkrecaly w silniczki czy coś, ale rozbieralem go i wszystko wyglada ok
sprawa jest tego typu że smigla się kreca, wszystko wygląda w porządku, ale jakby nie było ciągu żeby się wbił w powietrze, stoi po prostu na ziemi i ewentualnie delikatnie się rusza
niestety wszystkie smigla mam mega pokrzywione bo było pare wypadkow i to pewnie nie pomaga
powiedzcie mi co może być przyczyną? koleczka zebate wyglądają w porządku, silniczki normalnie działają
nie mam pojęcia gdzie kupić w ogole do niego części zamienne, bo tak to bym już dawno kupował nowe smigla a jak to nie pomoże to silniczki, wie ktoś może jakie smigla pasują do tego modelu? to sa takie jak na zdjęciu, dwa A i dwa B
przepraszam za chaotycznosc ale znowu spędziłem godzinę na probie diagnozy co z tym szajsem jest nie tak ale poddalem się
a może znacie jakis fajny sklep stacjonarny z dronami i czesciami albo ewentualnie serwis dronow w #krakow
#drony #dron #pytanie #kiciochpyta
@fotograf_warszawiak problem w tym że to się zaczęło nagle i nie byly przekladane smigla, latal na takiej samej konfiguracji na której potem nie chciał się nawet oderwac na centymetr od ziemi
poza tym one już i tak sa w tragicznym stanie powyginane itd. stąd ponawiam pytanie czy ktoś