Aktywne Wpisy
Blondynka34 +316
#nocnazmiana #koty
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Odsyłałem go na oficjalną gwarancję Asus, gdzie została wymieniona matryca.
Problem nadal występował po powrocie.
Odesłałem go ponownie, Asus nie stwierdził żadnych nieprawidłowości gdzie podobno testowali komputer przez dobę. Laptop do mnie wrócił, odpaliłem przeglądarkę i po paru minutach reset...
Zdecydowałem się na odesłanie na gwarancję tym razem do komputronika zamiast bezpośrednio do Asusa. Dziś dostałem pismo, że laptop przeszedł testy i żadna usterka nie została potwierdzona.
Co mi zostaję zrobić? Czy mogę uzyskać zwrot pieniędzy z tytułu rękojmi? Laptop, który w randomowym momencie mi się resetuje jest dla mnie bezużyteczny.
#asus #komputronik #laptop #kiciochpyta
@light3n: Jak dla mnie nagraj filmik i wrzuć im to jako dowód
Może spróbuj nagrać film jak sie restartuje?
Aby mieć jakis dowod. Ewentualnie przecież mogą przejrzeć logi windowsa. Windows event log.
Z tego co pamiętam zapisuje tam także niespodziewane restarty. A dzięki temu możesz sprawdzić czy u nich się nie restartował.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nagrałem wideo na którym laptop resetuje się co kilka minut. Ciekawe co na to serwis. ( ͡° ͜ʖ ͡°)