Wpis z mikrobloga

Witam, jestem kierowcą C+E chce zakupić hulajnogę elektryczna która będę mógł ładować w ciężarówce z ładowarki na wejście zapalniczki 12V lub 24V (bez przetwornicy), proszę o polecenie modelu hulajnogi i ładowarki.

Ważę 102kg, moje wymagania aby nie była za ciężka, i dała radę z 30 km zrobić lub więcej, aby dało się ją złożyć tak by weszła na górne łóżko w ciężarówce, chce na pauzie podjechać do sklepu czy pozwiedzać pobliskie rejony, raczej do użytku miejskiego, do ok 3000zł chyba że jest coś wartego aby dolozyc to max 4000zł

#hulajnogaelektryczna #hulajnoga #ciezarowki #xiaomi #pytaniedoeksperta #pytaniedoeksperta #sport #transport
  • 4
@JasiekSmietana badałem kiedyś temat i była tylko jedna (chyba fińska) hulajnoga ładowana usb c. ja bym szukał danych z ładowarek i przetwornicę małej mocy pod zapalniczkę. niektóre auta mają 180w zgniazda a niektóre hulajnogi mają zasilacze 100W
@JasiekSmietana: zobacz sobie hulajnogi od motusa, ale zapomnij z tymi wymaganiami, ja mam Xiaomi pierwszy model jaki wyszedł i jeździ, ładuje od przetwornicy z 20km zrobi teraz już się lepsze hulajnogi robi