Aktywne Wpisy

prawiczek92 +8
Jak dalem gumę na włosy to wyglądam starzej a wy jak uważacie #przegryw #przegrywpo30tce #pokazmorde

deiceberg +4
#przegryw #sex #pytaniedoeksperta
Zacząłem chodzić z koleżanką z klasy taka 7/10. Typowa Julka. Gruba dupa, mały mózg. Ale do rzeczy. Czy moim obowiązkiem jako jej chłopaka jest lizanie jej cipki? Przyznam że obrzydza mnie widok cipek, bo wyglądają jak Predatory.
Zacząłem chodzić z koleżanką z klasy taka 7/10. Typowa Julka. Gruba dupa, mały mózg. Ale do rzeczy. Czy moim obowiązkiem jako jej chłopaka jest lizanie jej cipki? Przyznam że obrzydza mnie widok cipek, bo wyglądają jak Predatory.
#ukraina #ue #polityka #polska
Things change, jak powiedział hiszpański rolnik do włoskiego w 1985.
A Korwin dodał: ##!$%@? #wolnyrynek
@django555: Ukraińcy donieśli do Brukseli, że polityka handlowa jest wyłączną kompetencją wspólnotową? A to podłe mendy. Jakby tego nie zrobili to nikt nigdy by nie zajrzał do traktatu o funkcjonowaniu Unii Europejskiej i sprawa by się nie rypła.
@django555: Jak #!$%@? komuś portfel i dostaniesz za to wyrok to kto jest winny
a) ty, bo #!$%@?łeś
b) policja, bo złapała
c) sąd, bo skazał
d) ofiara, bo doniosła
?
@django555: Podobno się szykuje nagły remont na przejściach granicznych z Ukrainą.
( ͡° ͜ʖ ͡°) poza tym gdyby nie Polska i gdyby nasz rząd nie naciskał na Niemców i Francje i nie zaangażowałby UK i USA w pomoc Ukrainie, to Ukraina gówno by dostała i by szybko padła. Prawie