Aktywne Wpisy

Vexolax +26
Niedawno przyszedł mi do głowy pewien plan "emerytalny". Ciekawi mnie czy gdzieś tutaj jest jakaś luka - i jeżeli ktoś ją widzi to proszę o wyjaśnienie. Jestem początkującym w te sprawy.
Ja lvl 27
Żona lvl 26
Przykład uproszczony - wydaje mi się, ze nie da się tego jakoś tak mocno zaplanować. Bo kwoty cały czas się zmieniają itd...
Ja lvl 27
Żona lvl 26
Przykład uproszczony - wydaje mi się, ze nie da się tego jakoś tak mocno zaplanować. Bo kwoty cały czas się zmieniają itd...
źródło: image
Pobierz
phaxi +14
Pod tym wpisem odliczamy do 1000.
1 komentarz = 1 liczba
ignorujemy głupie komentarze i oszustwa w postaci pomijania liczb
#glupiewykopowezabawy
1 komentarz = 1 liczba
ignorujemy głupie komentarze i oszustwa w postaci pomijania liczb
#glupiewykopowezabawy

#studbaza #iksde #ocochodzi
Szczerze mówiąc to studia dziś robią się trochę marnotrawstwem czasu. Jedyna ich zaleta to zmuszanie do zrobienia czegoś i w miarę poukładana wiedza którą trzeba nabyć - ale do tego nie są też studia potrzebne, bo można przejrzeć sam program i wybrać sensowne rzeczy. Jeśli zależy ci na samej wiedzy to przy obecnym internecie można lepiej spożytkować czas.
Tak ze powodzenia. Wiekiem to bym nie nie spinał w UK mailem sporo ludzi po 30 czy koło 40 nawet bo idą studiować z pracy żeby mieć nowe kwalifikacje.
@szzzzzz: Uniwersytet trzeciego wieku? Będziesz starostą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Powodzenia.
@szzzzzz: Poproszę to w formie pisemnej - powieszę nad łóżkiem.