Aktywne Wpisy

kutang__pan +35

źródło: Gl0yO6-XUAAMhsl
Pobierz
TopowyJanusz +63
Dzień Dobry! Czas wstawać i zasuwać do #kolchoz na papieroska i obowiązkowo podpisać listę przy tej okazji co by sief mógł mi odjąć minutki za moje przerwy ( ͡€ ͜ʖ ͡€).
#pracbaza #januszebiznesu #januszex #praca #p-------y
#pracbaza #januszebiznesu #januszex #praca #p-------y

źródło: temp_file3951259741639240543
Pobierz
#famemma
źródło: obraz_2023-08-18_194557086
PobierzTaaaaa ( ͡º ͜ʖ͡º)
@jacekkowalski9122: wygląd to jedno, ale co ma w głowie d--a umawiająca się z takim patusem xD
@jacekkowalski9122: jak ktoś nie potrafi się pohamować przed byciem patusem publicznie to tym bardziej nie hamuje się w prawdziwym życiu
@jacekkowalski9122: Oczywiście, że tak. Ale oprócz tego moi nauczyciele i rodzice zadbali o to, żebym nie k----ł logiki dowodami anegdotycznymi więc to czy kogoś takiego znam nie ma najmniejszego znaczenia w naszej dyskusji.
Przykro mi, że o twoją edukację nie zadbano. Za to wygrałeś miejsce na czarno ( ͡° ͜ʖ ͡
Podejrzewam, ze ta jego laska, jeżeli przystaje z takim zjebem nie jest najbardziej elokwentna.
@jacekkowalski9122: to nieźle mnie wyjaśniłeś. Daleko się nie pomyliłem z twoim wychowaniem wieśniaku. Nie dziwne, że bronisz tego bezmózgiego patusa skoro tak dobrze możesz się z nim identyfikować buraku xD