Wpis z mikrobloga

• 1
@Ktore_to_juz_konto PO strzeliło sobie w stopę, albo i nie, zależy jak silni wewnątrz są konserwatyści. Jeśli słabi to właśnie ich umocnili, jak silni to wychodzi że Tusk po prostu kłamał, w każdym razie np. ja nie mam zamiaru na PO głosować, za duży kot w worku.

No ale że konfiarzom nie pasuje? przecież to POLSKI ROLNIK, SILNY PRZEMYSL, KONSERWATYWNE WARTOŚCI, WIELGA BOLZGA :=D no ale prawica jak zwykle z rakiem
  • Odpowiedz
@Latarenko: @Ktore_to_juz_konto
1) kołodziejczak dziwniejsze akcje odwalał jeśli chodzi o ruskich, dobrze jakby zaczęli go podpytywać w wywiadach po której obecnie jest stronie.
2) kucom sputnik dopiero zaczął przeszkadzać jak z kimś z zewnętrznej partii jego redaktorzy zrobili sobie zdjęcie? Jak k0nfairze rok temu udzielali im wywiadów i przeklejali ich prorosyjskie wysrywy to wtedy sputnik nie był be? xD
  • Odpowiedz
Już nie mogę się doczekać waszego bólu dupy, aż sobie herbatkę zaparze :-)

@Njal: Krzty myślenia strategicznego ci brak... Teraz ze względu na to, już odechciało mi się komentować twój wybór....
siadatajta - >Już nie mogę się doczekać waszego bólu dupy, aż sobie herbatkę zaparze ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@siadatajta Oj, nie wiem dlaczego posty się najpierw zdublowały a potem usunęły mimo że chciałem usunąć tego jednego, to ta aplikacja wykopu, napisze jeszcze raz by nie było że specjalnie:

- Zagłosuje na Lewicę, w przypadku Sejmu na cześć Wiosenną, w przypadku Senatu na panią która zaorala Gietycha jak dziecko.

natomiast to co zacytowałes również jest prawdziwe, jednakże nie kieruje się tym przy wyborze, nie jestem polskim prawicowcem, to był oczywisty żart
  • Odpowiedz
"Sluchajcie, z tym Sputnikiem to my żeśmy tylko tak żartowali, niech każdy robi zdjęcia z kim chce"

@Ktore_to_juz_konto: "a poza tym to nie mozna tak traktowac jednego zdjecia czy jednej wypowiedzi. Trzeba patrzec na szerszy kontekst. Nie wolno wyrywac sobie jednego zdania, zawsze trzeba rozpatrywac calosc wypowiedzi a nie czepiac sie slowek. No i fakt, ze ktos sobie poszedl na jakas impreze to przeciez nie znaczy, ze sie zgadza ze wszystkim
  • Odpowiedz