Aktywne Wpisy
Rembrant +432
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
P0PEYE +13
Witam,
Mam pytanie w kwestii uzębienia, mam lekko krzywe zęby i tzw. "gummy smile" przez co jak się uśmiecham to mi widać górne dziąsło co jest powodem moich kompleksów, czy jest w obrębie trójmiasta (zależało by mi na Gdańsku) jakaś warta polecenia klinika która mogłaby zaoferować skuteczne zabiegi na te problemy?
Cena nie gra roli.
#looksmax #stomatologia #ortodoncja #higiena #zdrowie #pytanie #kiciochpyta #uroda
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
*Musiał
Cokolwiek, bardziej mi w tym pytaniu zależy na znalezieniu odpowiedniej wartej zaufania, która dobrze robi robote klinice w obrębie trójmiasta i pójść na konsultacje w sprawie moich defektów.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Co do gummy smile, to może być też kwestia wargi i może z nią trzeba byłoby też podziałać.