Aktywne Wpisy

PrzemyslawBabiarz +136
Koncert Taylor Swift na Narodowym to był typowy koncert Taylor Swift. Niczego nie dało się usłyszeć, bo rozwrzeszczane, rozhisteryzowane wariatki darły mordę przy każdym utworze. A cuckoldom, którzy tam poszli z własnej woli, powinno się odbierać prawa wyborcze.
Bonus w komentarzu xD
#bekazlewactwa #muzyka #taylorswift
Bonus w komentarzu xD
#bekazlewactwa #muzyka #taylorswift

g0blacK +1032
źródło: snapedit_1722664476271
Pobierz

~SirBlake, 3 czerwca 2013
~SirBlake, 8 czerwca 2013
~SirBlake, 1 lipca 2013
~SirBlake, 23 listopada 2013
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#republikanie #knp #4konserwy #korwin #jkm #krul #heheszki #humor #wipler #polskarazem
@SirBlake: Rozwiązanie zagadki: ich celem nie jest po prostu wejście do Sejmu za wszelką cenę (np. rezygnując z części postulatów lub zmieniając poglądy w stronę tych, które mają aktualnie większe poparcie społeczne).
Poświęcam swój czas i pieniądze, bo jestem wariatem? Nie, po prostu w wolnej chwili staram się zrobić coś dobrego dla nas wszystkich. Być może się mylę, ale wierzę, że to co robię ma sens - a jeśli się mylę, to jestem otwarty na argumenty.
"Kwestia dobrej organizacji" - nie obraź się, ale aż nie wiem co napisać. Ludzie poświęcają swój wolny czas, własne pieniądze, niektórzy śpią po 3-4 godziny na dobę i można powiedzieć wręcz żyły sobie wypruwają. Niektórzy z nich mają własne firmy i myślę, że wiedzą jak się zorganizować. Jednak działalność partyjna nie jest dla nich działalnością zarobkową i to jest dużym ograniczeniem - tego nie da się przeskoczyć najdoskonalszą z
@Jozio0506: Nie no proszę Cię, gdzie się poświęcają ten wolny czas? W Internecie? Spanie po 3h dziennie bo pracują dla KNP? Nie naginajmy rzeczywistości.
Wiem, bo sam widziałem.
Dobra, bo nie chce mi się już kontynuować tej rozmowy, nic konstruktywnego z tego nie wyniknie. W każdym razie szanuje za jakąkolwiek pracę społeczną, czy partyjną. #