Wpis z mikrobloga

Ja jakimś cudem zarządzam kontem Google odnośnie dorabiania kluczy, naprawa zamków xD Nie wiem czemu już z 2 lata temu nagle dostałem wszystkie uprawnienia do zarządzania firma na google.
  • Odpowiedz
@idylla: To chyba kontrola pań po 50 ze skarbówki powinna zawitać. Oj brak tego paragonu będzie bolał, oj będzie bolał kieszonkę Mirka cwaniaczka, bo ma niską cenę, bo nie daje paragonu. Sztuka co innego dobra cena, bo nie narzuca mega marży, tylko zarabia na ilości klientów. @kurczakos1 Szanuję. Właśnie po to ktoś wymyślił, aby podziękować za opinię, ale też odnieść się do jakiegoś głupiego zarzutu-czekałam na żarcie godzinę. Tylko
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89

Teraz chyba porozbijali trochę na sekcje (obsługa, smak itp) , ale sam w sobie nie rozumiem np. ludzi, którzy dają 1, bo kelner się pomylił w zamówieniu czy coś..

Przecież to powinna być ważona ocena a nie foch xD
  • Odpowiedz
@kurczakos1: To tak jak idzie na leczenie do lekarza, robią mu nieprzyjemne badanie, a ten daje 1, bo badanie bolało. Moim zdaniem powinno być, że ktoś ma jakieś potwierdzone opinie pewne to jego wyskakuje jako pierwsza, a nie kolegi co konkurencji da 1, a koleżce 5. Dodatkowo śmieszy mnie to ogromnie u pewnego fryzjera to widziałem ocena dodana przez córkę właścicielki, co ma to samo nazwisko, wiarygodne, ciekawe ile matka
  • Odpowiedz