Aktywne Wpisy
Kowal19888 +84
#pokazkota myślę nad imieniem dla tego małego rudzielca, jakieś propozycje? :)
Jonn +3
Jak zmusić kierowców, aby zwolnili na drodze w naszej wsi? Ograniczenie do 40 km/h, brak chodnika, brak pobocza, ledwo 3,7 metra szerokości. Nikt tam nie przestrzega ograniczenia prędkości. Jeżdżą 80 km/h. I to jest norma, nie wyjątek.
Pisałem do zarządu dróg powiatowych i policji. Dostałem dziś pismo, że skoro w statystykach jest tam niewiele wypadków w ostatnich latach, to nie ma podstaw do działania. Nie chcą także przeprowadzać kontroli prędkości, ani żadnych
Pisałem do zarządu dróg powiatowych i policji. Dostałem dziś pismo, że skoro w statystykach jest tam niewiele wypadków w ostatnich latach, to nie ma podstaw do działania. Nie chcą także przeprowadzać kontroli prędkości, ani żadnych
Przepraszam za mój ubogi khmerski, ale kanał oglądam od tygodnia, zachęcony Waszymi wpisami zresztą.
Ten kanał to kopalnia beki :D Ale z drugiej strony sporo osób pisze tutaj bardzo wulgarnie o nim i jest to niepotrzebne.
Moje spostrzeżenia, tam się nic nie dzieje, kręci się, gada z kurami, zero akcji, udaje, że zamawia jedzenie, że gra w golfa ect. To, że to kłamczuszek łatwo się rzeczywiście poznać. Chociaż też nie jestem zwolennikiem wulgaryzmów pod jego adresem. Klapek- do najprostszej sprawy, wyszukuje odpowiednie słownictwo, typu przygotowuje dokumentację, jedzie do serwisu- gdzie w realu odbiera paragon ze sklepu spożywczego albo jedzie do jakieś budy bo olej cieknie z motorka:) Najśmieszniejsze są szkolenia Tarong- ha ha! Jakby studia rozpoczęła jakieś medyczne, czy inżynierskie, szkoli się i szkoli, od dnia do nocy pewnie to latami będzie trwało, a sprowadza się do przyklejania tipsów na paznokieć. Szczęka bez dostępu do wody i kanalizacji mnie rozbraja:) i te ich przygotowanie herbaty i kanapek- zrzygać się można:) że tam sraczki nikt nie dostał… ale wtedy kontent jaki byłby! Junk- ta dziewczynka bardzo miła mi się wydaje. Ogólnie widać, że Klapek wkurza nawet żonę z tą kamerką, gada cały czas po polsku, gdzie podstawowa kultura jednak nakazuje, aby to był angielski, wtedy ona też mogłaby w tym uczestniczyć., albo chociaż trochę jej tłumaczyć o czym gadają. Gdy nie ma sąsiadów kontent w ogóle się nie klei, jeździ na motorku … Odcinki to zlepy z różnych dni, nie wiadomo z którego dnia:) wisienką jest jego widownia i komentarze na YT, to chyba jacyś upośledzeni ludzie :D, oni w to wierzą co on gada. Ogólnie polecam dla beki i odstresowania!
Okun za przeczytanie!
#raportzpanstwasrodka #popaswpieprz