@model_wygenerowany_na_wykoppl w sumie na zdjęciu powyżej wyglądam jakbym miał 30 w łapie ale to kwestia perspektywy, teraz jeszcze bardziej przywalilem masę i myślę że wygląda ok. xD
@lecoffe: a to luz :) ale takie "gołe kostki" mi nie pasują - taka gimnazjalna moda. Ale to nie znaczy, że innym się nie podobają! Lubię zadbanych mężczyzn, ale mój właśnie wydał majątek w sklepie militarnym na ciuchy i uruchomił mi milion fetyszy, więc gust mam specyficzny (ʘ‿ʘ)
@lecoffe: No tak. Racja. W koncu sam mam tutaj konto a ja jestem kims. A wracajac do Twojego pytania nieco dluzsze te spodnie powinienes miec. Sa troche za krotkie. Wiadomo ze kostka odslonieta jest ok ale tutaj te kilka cm za krotkie sa.
@lecoffe Standard w #korea. Przykrótkie nogawki, niewidoczne skarpetki. W pełnych skarpetkach czuję się tu dziwnie. Długich spodni nie zakładam. Nie o tej porze roku. Dla mirka świetnie. Branie musi być.
@lecoffe: Jak to te same to wszystko gra. Bardzo fajne z tymi mokasynami sie prezentuja. Pokaz jakies inne fajne stylowki jakie masz. Moze ja zaczerpne inspiracje jakies.
teraz niech tylko Anglia dostanie #!$%@? za wybranie lewactwa i będzie git, Niemcy, Francja, Anglia - same lewactwa poodpadają i zostanie prawicowa Hiszpania
Rafonix się #!$%@?ł na psach? Bo na tym prime tak się zachowuje jakby tak, wydaje się wydygany być i bije się jak mu to mówią , nie ma argumentów żadnych Pytam bo nie śledzę #rafonix #primemma #famemma #donkasjo
#modameska #pokazmorde #pytanie #styl