Aktywne Wpisy
Natalia-_- +169
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Radek41 +703
Myślę, że jednak są gorsze rzeczy i nie ma co ciągle narzekać jakie to strimowanie jest ciężkie
Plus ona nie narzeka, że strimowanie jest złe tylko, że robienie tego na siłę jest złe.
Jak ktoś robi coś zajebiscie i jest to pożyteczne dla świata to też zarabia dobry hajs. Tylko, że hydraulik takim kimś nie jest, żeby nie było.
Hydraulik nie robi nic pożytecznego? No to czekajmy aż ci się sracz zatka xD co za łeb