Wpis z mikrobloga

Obcy kobiety mieszkanie swoje mama rauch mieszkanie karofer sprzedaż złom na Chorwacja wakacjach . mama wymaga okrda obca baby z mama Natalia nie rodziny kat była brat dwa pogrzeb .dynastia borowy ja strazy źle psa soja ja nie był wakacje mama urządzeń do porządku . urządzeń pracy w nysa szkło rolniczej zniszczyć . doradza m.z . morowa pran ubranka pan . pracowała uniorana Ukrainie zniczami. Noc mieszkanie nic płacić manliub moje rodzinne i mój osób kąta chodzi na wolność .pan bez zgody mieszkanie .i pracy chip ma firma nie życzę kobiety zapraszam rodziny że krwi .obca kobiety za kasę pracy

https://www.youtube.com/watch?v=hT37XSni8Lc #kononowicz
  • 10
@browarosss12: Grosica jerychońska świekali za przemyślnością gołej łydki Patrycji Chustki. Nie promile, grzeszących limitów farnazji - aby rechotać za Windows XP mobilnością stada pianin i portów. Rabiej chowa przepustkę Poparina, acz nie ma rodzaju chodnika cipką smarować. Lecznicą prawodawstwa korniszologii nie było raptownych hahaha ahnada ahnadana ahnada.
BombaskaTelewizjaBoza - @browarosss12: Grosica jerychońska świekali za przemyślnością...