Aktywne Wpisy
dziobnij2 +25
Jestem #przegrywpo30tce Poszedłem sobie, jak zwykle, do maczka na kawę. Na sali zauważyłem, że młoda dziewczyna i młody chłopak siedzieli przy jednym stoliku. Siadłem bezpośrednio obok nich, przy stoliku obok, aby posłuchać o czym gadają. Przez kilka minut jedli, a po chwili zaczęli rozmawiać o życiu, o pracy, o tym, że mają ciężko. Zwykłe tematy. Ja mam 34 lata i przez 34 lata nigdy nie rozmawiałem w ten sposób z
wscieklizna_irl +34
Pielucha w portkach dała radę, ale problem mam za to inny. Mam od siodełka obtarcia na udach przy samych jajach. Jest jakiś sposób na zabezpieczenie tych rejonów, czy to mój indywidualny anatomiczny problem?
#rower
@nigdzie: Za szerokie siodełko czy za wysoko ustawione, nadwaga, brak przerw na odpoczynek, za długa trasa...
Jak nie chcesz wydawać więcej kasy to Buttr jest w małych jednorazowych tubkach to można sobie przetestować. Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć że warto. Jak jeżdżę trasy powyżej 200km to sobie biorę taką i czasem smaruję w trakcie jak coś jest nie tak.
Jak nie miałem Alantanu a trasa się szykowała długa to stosowałem przed jazdą i też było zauważalnie lepiej. Ale żeby nie było - dzięki za uwagę.