Wpis z mikrobloga

Dostałem kolejne zamówienie tym razem mam pomóc w wyborze laptopa. Będzie to laptop dla starszej osoby, służący głownie do podstawowych czynności [przeglądanie internetu, oglądanie filmów], najlepiej z systemem Windows 8. Przekątna ekranu ok 15 cali. Dodatkowe wymagania to dostępność w jednym z tych sklepów: RTVeuroAGD, MM, Saturn[raty]. Cenowo dostałem przyzwolenie do 3000 zł, ale przeglądając sklepy myślę, że za 2000 można już wybrać coś porządnego. #komputer #komputery #laptopy #laptop #cowybrac
  • 12
@barteqck: niestety nie spełnia podstawowych wymagań;) Gdyby ekran był większy to i brak windowsa bym przebolał ;)

@aurevoir: "zamówienie" dostałem od mamy kumpla i nie wiem skąd ci przyszło "geniuszu" do głowy, że ja za to jakąś kasę dostaje.
@barteqck: nie ma go w kraju, a on się na tym zna jeszcze mniej niż ja.

@amarantowy: Sam używam W7 i dla mnie jest idealny, też myślę, że nie potrzeba ósemki w lapku, no ale bardzo na to naciskała.

Mój faworyt na tę chwilę to Samsung NP355V5C-S03PL
@Alfu: Zastanówcie się, czy jest sens dopłacać do karty graficznej, bo można 400zł zaoszczędzić :) I tak i3 ma wbudowaną kartę graficzną i takie mniej wymagające tytuły jak sims 3 itp uciągnie spokojnie więc kwestia przemyślenia.