@kleboldswaifu: Oj tak, wrzuciłem ostatnio odnośnik do filmu z małpami skaczącymi po samochodach z filmu Geneza planety małp, to to usunięto jako szerzenie nienawiści. A gif o podobnej wymowie pozostał.
@LudzieToDebile No niestety, tak to tu wygląda. Ja byłam zbanowana na 2 tygodnie za trolling, kiedy ja tylko napisałam w sposób niewulgarny i nieobrażający własne zdanie nt. strzelaniny w Poznaniu
@kleboldswaifu: Ja kiedyś miałem długiego bana za ironiczny wpis o wojnie. Ironii nikt nie załapał, a wystarczyło spojrzeć na wcześniejsze moje wpisy, co naprawdę myślę o russkich. Odwołanie zostało, oczywiście, zignorowane. Potem, niedawno, były 2 tygodnie odpoczynku za nazwanie kogoś idiotą. Ale jak mnie nazywają debilem, #!$%@? i cholera czym jeszcze, to tylko im wpisy kasują, ale banika nie ma.
1. Nie żyje 17 latek 2. Znaleziony związany we Wrocławiu 3. Kogo jest dużo we Wrocławiu? ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) 4. Może być niedługo ciekawie ( ͡°͜ʖ͡°)
Potem, niedawno, były 2 tygodnie odpoczynku za nazwanie kogoś idiotą. Ale jak mnie nazywają debilem, #!$%@? i cholera czym jeszcze, to tylko im wpisy kasują, ale banika nie ma.