Aktywne Wpisy

Moseva +265
2 w nocy/8 rano/12 poludnie* a Ty nadal nie wiesz kturom mosewom jesteś?
*niewłaściwe skreślić
Możesz to łatwo zmienić - wystarczy że dasz plusa, spojrzysz na ostatnią cyfrę, a ona wkaze dla Ciebie kturom jesteś.
Cała grafika przygotowana przez @bitrate3500(✌
*niewłaściwe skreślić
Możesz to łatwo zmienić - wystarczy że dasz plusa, spojrzysz na ostatnią cyfrę, a ona wkaze dla Ciebie kturom jesteś.
Cała grafika przygotowana przez @bitrate3500(✌
źródło: IMG_9458
Pobierz
hirek_gawron +383
StoP ŻaBY CZaS
źródło: temp_file2620615373385806212
Pobierz

No jak nie jak tak
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_7M8vNbDmfXUFGTVQm6yH7iIuY4rPFPzG,w400
PobierzPrzy okazji odchowają dzieci w najlepszym okresie życia. A gdy będą mieć czas dla siebie to i tak z niego nie skorzystają, bo przyzwyczają się do bierności, a świat wyprzedzi ich na tyle, że przestaną go rozumieć, choć i teraz mają z tym
dalej nie odp mi jakie to te ambicje itp. xD i co złego w fryzjerce co robi sobie dziecko w wieku 25 lat. Takiej fryzjerce "prywatnie" musisz zapłacić coś około 30zl teraz xD wiadomo że czas ale jak jej
Myślałem, że nie muszę pisać konkretnie czym można wypełnić sobie treść życia bez dzieci, ale najwyraźniej muszę. Do tej pory odwiedziłem ponad 50 państw świata, celuję
Ale myślę, że nadal się nie rozumiemy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Moje życie jest i zarazem nie jest życiem przeciętnego człowieka, właśnie dlatego, że niektórzy są wychowani w kulcie z--------u i bez kultury czasu wolnego. Na dzisiejsze czasy nie
Jeśli ktoś ma marzenie po prostu żeby mieć dzieci? To już u was się nie mieści w zakresie widma Polaka?