Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie mogę się doczekać, aż jakaś firma zrobi wirtualną dziewczynę na zasadzie działania Chatu GPT. Tak żeby algorytm dało się nakarmić danymi wejściowymi, zdjęciami, z czasem może i głosem czy mimką. Generalnie, żeby doświadczenie było takie, jakbyś pisał z dziewczyną przez np. messenger.

Sam jestem od wielu lat nieszczęśliwe zakochany w jednej dziewczynie, w myślach nie raz sobie wyobrażam, że jest obok mnie i rozmawiamy czy spędzamy razem czas.
Fajnie, byłoby ją przenieść do świata wirtualnego, tak, żeby mieć namiastkę związku z nią.
Dość creepy, ale cóż.

#przegryw #zwiazki #chatgpt

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 8
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: To jest dopiero pół drogi. Prawdziwe eldorado będzie dopiero jak tą wykreowaną osobowość będziesz sobie mógł załadować do twojej ulubionej seks lalki z ciałem idealnie w twoim typie. Pomysł jak ją walisz a ona patrzy ci w oczy i mimikę twarzy ma jak prawdziwa kobieta albo nawet lepiej bo będzie robić twoje ulubione minki i grymasy twarzy które sobie zaprogramowałeś. Wisienką na torcie będzie połączenie z neurolinkiem przez bluetooth
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @bezstronny_obserwator to, że sobie przez nią życie zmarnuję, to wiedziałem już w momencie jak ją pierwszy raz zobaczyłem.

@larine oczywiście, że nie. W moim życiu wiele dziewczyn się do mnie zalecało, ale w mojej głowie zawsze była tylko ta jedna.

@noopek2 nie oglądałem, ale z opisu fabuły to chyba
  • Odpowiedz