Aktywne Wpisy
kropla_bez_kitu_benc +532
Rzuciłem okiem na życiorys Ursuli von der Leyen - studia medyczne, studia ekonomiczne na London School of Economics, jej mąż wykładał na Standford itd. A po drugiej stronie waląca populizmy, manipulująca i #!$%@?ąca palcem osiedlowa patusiara Ewka xDD I jeszcze idiotom z konfederacji się to podoba, trzymajcie mnie XD
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polska #ue #neuropa #4konserwy #polityka
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polska #ue #neuropa #4konserwy #polityka
libertacus +48
Nowa wersja znanego chyba scamu.
Opis próby oszustwa:
1. Otrzymałem telefon od osoby podającej się za pracownicę banku, w którym moja firma ma konto.
2. Oszustka (ze lekkim wschodnim akcentem) twierdziła, że wykryto próbę włamania na moje konto firmowe i nieautoryzowaną transakcję na kwotę 2600 PLN.
Opis próby oszustwa:
1. Otrzymałem telefon od osoby podającej się za pracownicę banku, w którym moja firma ma konto.
2. Oszustka (ze lekkim wschodnim akcentem) twierdziła, że wykryto próbę włamania na moje konto firmowe i nieautoryzowaną transakcję na kwotę 2600 PLN.
Jaki polecacie dysk nvme 2tb do kompa?
Zależy mi w sumie najbardziej na niezawodności.
Obecnie w fajnej cenie jest Adata Legend 800 ponoć wersja 2tb ma pamięci tlc.
Czy warto dopłacić do czegoś lepszego typu Transcend 220S, Samsung 970 evo plus lub Patriot VP4300 lite czy może od razu kupić kc3000?
Komputer ma płytę b450 więc lepsze dyski i tak będą ograniczone przez pcie 3.0
#komputery #ssd #dyski
@MrDziad: To raczej Samsung, jako jedni z niewielu nie zmieniają specyfikacji. Adata robiła to notorycznie.
Chciałbym żeby była taka najlepsza