Aktywne Wpisy
jmuhha +14
Może mi ktoś powiedzieć co spowodowało, że kierowcy tira zarabiają aż 10-12k? ( ಠ_ಠ)
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
erebeuzet +152
#panstwozdykty
by zylo sie lepiej
by zylo sie lepiej
#bialorus #rosja #ukraina #wojna
Nie wiedziałem, że właścicielem największego w Europie hiszpańskiego koncernu budowlanego jest ktoś z rodziny PiSowców. Thx za info :)
Budimex jest :)
Ale skoro gadamy o PXM to od kiedy PXM jest PiSowski? I komu chciałbyś zlecić produkcje przęseł stalowych jak nie... k---a największej europejskiej firmie... znajdującej się... przy k---a granicy na której miały te przęsła trafić?
Poza tym, dlaczego wyjeżdżasz z PXM skoro (CHYBA) nie ma zastrzeżeń do jakości stalowych elementów zapory, a RACZEJ do jej poskładania xD
O ile znowu Białorusini nie przecięli przęsła przy podstawie :) Wtedy rozumiem, że chciałbyś... żeby ta zapora była zbudowana z tytanu?
Choć i gdyby była zbudowana z najmocniejszych stopów metali, to i tak jest możliwość przecięcia takiego elementu xD
@Thorrand: Pewnie była przecięta ale po co pokazywać że ktoś to przeciął jak można wrzucić taki filmik
Pewnie była. No albo faktycznie jest problem z poskładaniem... ze spawami... Nie wiem, bo filmik jest tak zrobiony, że w sumie c---a widać ¯\(ツ)/¯
Doskonale wiem jak to było robione... w przeciwieństwie do Ciebie:)
tak, tam nie przechodzą xDDD
@spinaczel: ale zanim pierdniesz wysrywem to moze dowiedz sie jak jest na granicy z Meksykiem. Ich plot nie sluzy do calkowitego zatrzymania imigrantow ale do utrudnienia nielegalnego przekraczania granicy. Notorycznie jest podcinany, podkopywany i przechodzony ale zajmuje to wiecej czasu Hektorom niz gdyby nie bylo zadnego plotu. Zreszta po co
@spinaczel: przeciez wypowiedzialem sie rzeczowo po czym naszla mnie refleksja ze zrobilem to niepotrzebnie.
@spinaczel: od 15 lat nie bralem udzialu w wyborach w Polsce. Nie widze sensu glosowania w kolko na te same parszywe mordy.