Aktywne Wpisy
Smarek37 +347
#remontujzwykopem #stolarstwo
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
qeti +82
@mika077: CHLOPSKI ROZUM GUROM
Wszystko fajnie tylko w znacznej części Polski jest już po żniwach.
Pada pada? To o co chodzi rolnikom...
Rolnik na jednym zyskuje na innym zyska, to loteria. Możesz się narobić jak koń a nie zyskasz na uprawie jęczmienia na przykład a przy truskawkach gdy jest dobry rok nie musisz się nawet ruszać z fotela by mieć spoko hajs.
Rośliny w fazie wzrostu potrzebują wodę do budowy masy zielone i przede wszystkim potrzebują jej w