Wpis z mikrobloga

@NewBlueSky: główny zarzut w dramie która ciągnęła się z Wardęgą na którą Wersow do niego bezpośrednio nie odpowiadała dotyczyła kradzieży loga i nie mów mi że było inaczej. Finalnie Wersow dogadała się pieniężnie z artystą od pierwotnego loga płacąc grube siano. Powinno to być oczywiście zrobione w idealnym świecie na początku jej kariery z jutubem. Słusznie zostało jej wytknięte przez wardegę kradzież bo pewnie nie byłoby to ruszane w innym wypadku,
Słusznie zostało jej wytknięte przez wardegę kradzież bo pewnie nie byłoby to ruszane w innym wypadku, ale nie zmienia to faktu że potrafił budować narracje swoich filmów suponując że była ona z Frizem tylko dla sławy i ogólnie na hajs leci, bo taką samą krzywdzącą opowieść można było przytoczyć dla druida i jego dziewczyny.

@tomaszek1161: każde opowiadanie historii to narracja.

skoro wersow wyszła na wojne, a były zdarzenia które tworzyły ciąg
@NewBlueSky: sprawdź definicje trollowania bo na razie sam wykazujesz się jedynie brakiem umiejętności czytania ze zrozumieniem. Przytaczasz sytuacje z logiem do Janoszek a ja w pierwszym wpisie pisze że nie byla to sytuacja aż tak wielkiego kalibru. Wersow finalnie zrobiła to o czym ty piszesz: przeprosiła artystę którego okradła z loga i mu zapłaciła. Nie musiała przepraszać ludzi czy iść na spowiedź do psiakobusa której oczekiwał Wardega. Dzięki wardedze sprawa ta
sprawdź definicje trollowania bo na razie sam wykazujesz się jedynie brakiem umiejętności czytania ze zrozumieniem.

@tomaszek1161: definicja jest tak, ze albo nie ogarniasz socjologi/logiki, albo jestes trollem, wybieram ta bardziej korzystna opcje dla ciebie.

Przytaczasz sytuacje z logiem do Janoszek a ja w pierwszym wpisie pisze że nie byla to sytuacja aż tak wielkiego kalibru.

@tomaszek1161: to twoja opinia. Ja uwazam, ze to byly sprawy duzego kalibru, jak afera z
@tomaszek1161: i jak mam ciebie traktowac powaznie, skoro nie rozumiesz na czym polega problem. Jestes wlasnie z tego sortu wybielaczy czynow jakichs oszustow bo nie lubisz osoby ktora naglosnila dana sytuacje. EOT, obrzyliwie mi sie z toba pisze, bo nienawidze trolli.
@NewBlueSky: ty swoje, ja swoje. Prowadzenie dyskusją z Tobą jest też jak walenie głową w ścianę bo idąc twoim tokiem myślenia, zniszczenie kogoś za dany czyn każdą możliwą metodą jest moralnie w porządku. Piszę o tym że w sposób jaki Wardęga wypowiadał się w dramie o samej Wersow byl nie w porządku, to ty mi odpisujesz że tak się wojnę prowadzi. Jeśli masz czarno-białą moralność to mam nadzieje że stosujesz ją
Prowadzenie dyskusją z Tobą jest też jak walenie głową w ścianę bo idąc twoim tokiem myślenia

@tomaszek1161: to nie dyskusja. Wykazujesz sie niezrozumieniem tematu i zaslepieniem swoja prywatna sympatia/antypatia. Czlowiek na poziomie, z ktorym bym mogł rozmawiac musiałby odbierać rzeczywistośc przez apatie.

Nigdy nie dyskutowalismy, bo ja nie dyskutuje o subiektywnych opiniach. Wyjasnialem ci dlaczego ludzie ponadprzecietnie inteligentni smieja sie z zabiegu gdzie jakis troll umniejsza pewnym czynom, bo nie lubi
@NewBlueSky: xDDdDDDDDD ponadprzeciętnie inteligentny wykopek NewBlueSky. Typie ja widzę że możesz sobie spokojnie podać rękę z Natalią Janoszek bo oboje żyjecie w podobnym wyimaginowanym świecie. Dalej nie będę już odpisywał ale nie spodziewałem się tekstu o wyższości wykopkowych wardęgowców nad resztą społeczności. Może to właśnie ty teraz trolujesz, bo ciężko być takim egocentrykiem irl