Może i Janoszek oszukiwała, ale dla mnie większym dnem jest Stanowski. Tyle czasu i energii zmarnować żeby ją wypunktować. Nie dała mu czy jak? Nie lubię gościa, a teraz nie lubię go jeszcze bardziej. To powinien być kanał zerowy nie sportowy. #niepopularnaopinia #kanalsportowy #stanowski #janoszek #afera
@NewBlueSky: główny zarzut w dramie która ciągnęła się z Wardęgą na którą Wersow do niego bezpośrednio nie odpowiadała dotyczyła kradzieży loga i nie mów mi że było inaczej. Finalnie Wersow dogadała się pieniężnie z artystą od pierwotnego loga płacąc grube siano. Powinno to być oczywiście zrobione w idealnym świecie na początku jej kariery z jutubem. Słusznie zostało jej wytknięte przez wardegę kradzież bo pewnie nie byłoby to ruszane w innym wypadku,
Słusznie zostało jej wytknięte przez wardegę kradzież bo pewnie nie byłoby to ruszane w innym wypadku, ale nie zmienia to faktu że potrafił budować narracje swoich filmów suponując że była ona z Frizem tylko dla sławy i ogólnie na hajs leci, bo taką samą krzywdzącą opowieść można było przytoczyć dla druida i jego dziewczyny.
@tomaszek1161: każde opowiadanie historii to narracja.
skoro wersow wyszła na wojne, a były zdarzenia które tworzyły ciąg
@NewBlueSky: sprawdź definicje trollowania bo na razie sam wykazujesz się jedynie brakiem umiejętności czytania ze zrozumieniem. Przytaczasz sytuacje z logiem do Janoszek a ja w pierwszym wpisie pisze że nie byla to sytuacja aż tak wielkiego kalibru. Wersow finalnie zrobiła to o czym ty piszesz: przeprosiła artystę którego okradła z loga i mu zapłaciła. Nie musiała przepraszać ludzi czy iść na spowiedź do psiakobusa której oczekiwał Wardega. Dzięki wardedze sprawa ta
@tomaszek1161: i jak mam ciebie traktowac powaznie, skoro nie rozumiesz na czym polega problem. Jestes wlasnie z tego sortu wybielaczy czynow jakichs oszustow bo nie lubisz osoby ktora naglosnila dana sytuacje. EOT, obrzyliwie mi sie z toba pisze, bo nienawidze trolli.
@NewBlueSky: ty swoje, ja swoje. Prowadzenie dyskusją z Tobą jest też jak walenie głową w ścianę bo idąc twoim tokiem myślenia, zniszczenie kogoś za dany czyn każdą możliwą metodą jest moralnie w porządku. Piszę o tym że w sposób jaki Wardęga wypowiadał się w dramie o samej Wersow byl nie w porządku, to ty mi odpisujesz że tak się wojnę prowadzi. Jeśli masz czarno-białą moralność to mam nadzieje że stosujesz ją
Prowadzenie dyskusją z Tobą jest też jak walenie głową w ścianę bo idąc twoim tokiem myślenia
@tomaszek1161: to nie dyskusja. Wykazujesz sie niezrozumieniem tematu i zaslepieniem swoja prywatna sympatia/antypatia. Czlowiek na poziomie, z ktorym bym mogł rozmawiac musiałby odbierać rzeczywistośc przez apatie.
Nigdy nie dyskutowalismy, bo ja nie dyskutuje o subiektywnych opiniach. Wyjasnialem ci dlaczego ludzie ponadprzecietnie inteligentni smieja sie z zabiegu gdzie jakis troll umniejsza pewnym czynom, bo nie lubi
@NewBlueSky: xDDdDDDDDD ponadprzeciętnie inteligentny wykopek NewBlueSky. Typie ja widzę że możesz sobie spokojnie podać rękę z Natalią Janoszek bo oboje żyjecie w podobnym wyimaginowanym świecie. Dalej nie będę już odpisywał ale nie spodziewałem się tekstu o wyższości wykopkowych wardęgowców nad resztą społeczności. Może to właśnie ty teraz trolujesz, bo ciężko być takim egocentrykiem irl
@tomaszek1161: jestem indywidualista, to nie informacja o wykopkach, a o mnie. Twoje ograniczenia logiczne sa obrzydliwe. A potem sie dziwisz, ze nikt nie chce z toba dyskutowac.
Nie lubię gościa, a teraz nie lubię go jeszcze bardziej.
To powinien być kanał zerowy nie sportowy.
#niepopularnaopinia #kanalsportowy #stanowski #janoszek #afera
@tomaszek1161: każde opowiadanie historii to narracja.
skoro wersow wyszła na wojne, a były zdarzenia które tworzyły ciąg
@tomaszek1161: definicja jest tak, ze albo nie ogarniasz socjologi/logiki, albo jestes trollem, wybieram ta bardziej korzystna opcje dla ciebie.
@tomaszek1161: to twoja opinia. Ja uwazam, ze to byly sprawy duzego kalibru, jak afera z
@tomaszek1161: to nie dyskusja. Wykazujesz sie niezrozumieniem tematu i zaslepieniem swoja prywatna sympatia/antypatia. Czlowiek na poziomie, z ktorym bym mogł rozmawiac musiałby odbierać rzeczywistośc przez apatie.
Nigdy nie dyskutowalismy, bo ja nie dyskutuje o subiektywnych opiniach. Wyjasnialem ci dlaczego ludzie ponadprzecietnie inteligentni smieja sie z zabiegu gdzie jakis troll umniejsza pewnym czynom, bo nie lubi