Aktywne Wpisy
Ninvvia +19
Hej ʕ•ᴥ•ʔ
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
cichy-spokojny-grzeczny +1270
Plusujesz, jeżeli oglądałeś Ronaldo na Euro 2004. Pokażmy gówniankom ile nas jest.
#mecz
#mecz
#gownowpis #dzieci
@zbrodnia_i_kawa: tak, obniżenie zdolności intelektualnych i dostosowanie sie do poziomu intelektualnego niemowlaka, jest uwstecznieniem, choćby nie wiem jak ważną role pełniło w społeczeństwie xd
W dodatku nie wszystkie kobiety mają później chęci i zdolność nadrobienia tego, co miały przez te kilka lat „zahibernowane”.
Porównanie do niedźwiedzia jest chyba żartem :D one faktycznie są w Hibernacji, wszystkie. Wszystkie po prostu znikają na zimke i
Mamy w towarzystwie sporo dzieciatych i nie potrafię skojarzyć, żeby ktokolwiek kogo znam mial takie skrajne aż reakcje bez wyraźnego powodu. Tym bardziej ze płacz u dziecka jest naturalna reakcja, wiec ktoś kto ma dzieci, nie reaguje paniką na wszystkie randomowe płacze jakie przypadkiem usłyszy xd
Co ty bredzisz? XD sen to regeneracja, sranie to sranie, przez pięć minut siedzenia na kiblu nie tracisz żadnych umiejętności xddd
A w czasie ciąży i długo po, owszem, jest to możliwe. Często pojawia kłopot z myleniem slow, ich znaczeń - nawet takie niby niegroźne
Ze znajomymi o tym nie rozmaiwam, bo tez rozmyslam o tym glownie wieczorami, gdy
Może popprstu spróbuj zbadac te hormony, bo poważnie ci mówię, to nie jest zupełnie naturalna reakcja.
A to ze ty nie gadasz o czymś ze znajomymi, nie znaczy, ze wszyscy mają tak samo XD
Ogarnij emocje i idź się zbadaj bo skończysz z nerwica XD Papa
Ale Ty serio moze na badanka jakies hormonalne uderz Mirabelko.
boje się takich wariatek XD
Mi?
Problemy wewnetrzne?
Bo dzieci placza?
Bo sobie nie radze z dzwiekami placzu? Ze az musze sie zalic na wypoku?
Czekaj czekaj #!$%@?... A to czyj post?
Ty serio idz poszukac pomocy Mirabelko. (╯︵╰,)