Aktywne Wpisy
Mówcie co chcecie ale perspektywa dalszego ocieplania klimatu jest naprawdę niepokojąca. Wyobraźcie sobie, że za kolejne 20-30 lat w Afryce letnie temperatury sięgałyby po +55,60° C. Przecież to się prędzej czy później skończy jakąś naprawdę masową wędrówką ludów w kierunku Europy czy wojnami o wodę.
I żeby nie było - nie chce kolejnej gównoburzy o papierowe słomki, nie jestem ekoświrem.
Można długo dyskutować na temat wpływu człowieka na klimat, ale prawda
I żeby nie było - nie chce kolejnej gównoburzy o papierowe słomki, nie jestem ekoświrem.
Można długo dyskutować na temat wpływu człowieka na klimat, ale prawda
wykopowa_ona +21
Ja do Was po prośbie.
Mam koleżankę, która ma dziecko z porażeniem mózgowym. Młody jest w coraz gorszym stanie emocjonalnym i przegryza wszystkie koszulki jakie ma. Dziennie ich niszczy 2-3.
Młody nosi na ten moment koszulki rozmiar 116. Ja swoje po moim najmłodszym dzieciaku już jej oddałam i właśnie się kończą.Jak się zszyje, to młody dostaje amby - jakkolwiek się nie szyje to i tak go do szału doprowadza, bo ma problemy
Mam koleżankę, która ma dziecko z porażeniem mózgowym. Młody jest w coraz gorszym stanie emocjonalnym i przegryza wszystkie koszulki jakie ma. Dziennie ich niszczy 2-3.
Młody nosi na ten moment koszulki rozmiar 116. Ja swoje po moim najmłodszym dzieciaku już jej oddałam i właśnie się kończą.Jak się zszyje, to młody dostaje amby - jakkolwiek się nie szyje to i tak go do szału doprowadza, bo ma problemy
#bekazpisu #polska #tusk #krakow #peretti #wypadek #krolowezycia #afera
Bezkarność zakończyło sprktakularne bum i połamane kręgosłupy.
To alegoria Polski i całego zgniłego układu polityczno-towarzyskiego.
Rozumiesz znaczenie slowa: Jeżeli?
Alegoria też pewnie za trudne.
Całego też nie dotarło?
Elementarz Falskiego polecam
W którym miejscu?
Trollu mikroblogowy.
I pamietaj:
Falski to podstawa.
Zgineli bo byli bezkarni. Coraz bardziej rozzuchwaleni.
Mogli jeździć na czerwonym, pić pod korek i zakłócać spokój, bez konsekwencji ze strony służb i ludzi w Polsce.
Dlaczego? Odpowiedz mi na to pytanie.
Ukarały ich dopiero prawa fizyki. Ja wiem - Tam żaden polityk, sędzia czy skorumpowany urzędnik nie ma dojścia - póki co.
Miał wiele interwencji szeregowych piesków bo sam publikował je w mediach. Mamuśka miała 98 punktów...
I co?
I nic...
Poczytaj zanim się wypowiesz.
A co do układów... PO trzyma samorządy i układy biznesowo sądowe
Bardziej dosadnie nie da się tego napisać.
@takJakLubimy: Skoro masz dowód na to, że Donald Tusk jest przestępcą mafijnym, to chyba prosta sprawa. Dostarczasz dowody do prokuratury i chłopa zamykają. No ale wiadomo, wygodniej jest #!$%@?ć
@Normalny_czyli_dla_wi3lu_inny: A co jeśli Polską rządzą Reptilianie?
Napisałem Ci:
Jeżeli.
Polska język trudna język.
A z wywodu nic nie zrozumiałeś.
Rób dalej glupie memy...
A co JEŻELI Ty jesteś memem i płatnym trolem?