Wpis z mikrobloga

Wypływają na wierzch pierwsze w Polsce recenzje #oppenheimer i no cóż... szału nie ma.

To już podobno nie chodzi o to, że film jest pozbawiony efekciarstwa, ale jest strasznie przegadany i aż za bardzo, jak na 3h film.

Trochę hajp mi opadł przyznam szczerze.

#film
  • 6
  • Odpowiedz
@waro niby 3 godziny dialogów, ale kreacja bohaterów, zręczne prowadzenie historii w trzech liniach czasowych, doskonały Murphy, obraz + świetny dźwięk w IMAX sprawiły, że zleciało bez nudów. Ale fakt, nie jest to film "dla każdego", ostatecznie coś w tym jest ze to film-strona z Wikipedii.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
niby 3 godziny dialogów, ale kreacja bohaterów, zręczne prowadzenie historii w trzech liniach czasowych, doskonały Murphy, obraz + świetny dźwięk w IMAX sprawiły, że zleciało bez nudów. Ale fakt, nie jest to film "dla każdego", ostatecznie coś w tym jest ze to film-strona z Wikipedii.

@Fontanero: no to ile dajesz Oppenheimerowi w skali 1-10?
  • Odpowiedz
@waro: Byłem w IMAX i powiem tak, nie ma problemu z tym że to przegadany film bo akcja jest dobrze prowadzona, plus muzyka dodaje klimatu, dodatkowo przeplatane linie czasowe i różne wstawki pomagają. Jednak czuć że jest to za długi film. Nie chodzi o to że pod koniec już było nudno ale od pewnego momentu pojawiło się "ale to długo trwa" i bardziej wyczekiwałem końca xDD
Daje filmowi takie 7.5-8/10
  • Odpowiedz