Aktywne Wpisy
limitless93 +106
Twoja dziewczyna wymienia pikantne wiadomości z żonatym typem z pracy.
Kończysz związek.
Informujesz żonę tego gościa co się odwala czy nie?
#kiciochpyta #zwiazki #rozowepaski
Kończysz związek.
Informujesz żonę tego gościa co się odwala czy nie?
#kiciochpyta #zwiazki #rozowepaski
Kauabang +54
#samocchody #motoryzacja
Czy tylko mnie denerwują osoby, które w korku muszą zostawić sobie kilometr odstępu do następnego samochodu? Korek się przez to wydłuża, a druga sprawa, to że zaraz zaczynają tam wjeżdżać samochody z drugiego pasa, jeśli tylko na tym pasie jedzie się odrobinę szybciej.
Czy tylko mnie denerwują osoby, które w korku muszą zostawić sobie kilometr odstępu do następnego samochodu? Korek się przez to wydłuża, a druga sprawa, to że zaraz zaczynają tam wjeżdżać samochody z drugiego pasa, jeśli tylko na tym pasie jedzie się odrobinę szybciej.
Wsiadła więc do auta jak codzien by ojciec ja odwiózł do szkoły.
Ojciec w tym zdenerwowaniu zapomniał, że miał ją odwieźć i pojechał autem 30km prosto do pracy.
A ona była tak wystraszona że przez całą drogę się nie odezwała,.że 'tato ale ja jeszcze do szkoły'.
Więc szwagier się zorientował że ona za nim siedzi w
Druga u mnie historia prosta... 2005 rok. Jadę na wycieczkę na Słowację z klasą.
Słowacka granica - kumpel daje pogranicznikowi poszport, a pogranicznik w śmiech.
My myślimy, że śmieje się ze zdjęcia czy, że kumpel po prostu brzydki.
Po czym pogranicznik stwierdza 'pakuj się'.
Nikt nie wie o co chodzi - czy kumpel poszukiwany przez Interpol czy coś.
Wzięli go na zewnątrz i mu powiedzieli, że ma
W drodze powrotnej znowu czekaliśmy na granicy, bo...
https://www.dailymail.co.uk/news/article-11041637/Baby-dies-hot-car-French-car-park-father-forgets-drop-14-month-old-nursery.html
@kobrys13: to ja tak z rodzicami mialem, ze sie poklocili. Ojciec uslyszal, ze drzwi sie zamykaja, i jedzie. My w placz z siostra, ze mamy nie zabral ale nas skrzyczal i jedzie. Po 5 minutach sie skapnal, ze matki nie zabral podjechal do niej jak byla w drodze na przystanek autobusowy.