Aktywne Wpisy
Doszedłem do ściany w życiu i nie wiem co dalej. Szukam pomysłów. Mam prawie 26 lat i właśnie wróciłem z miasta TOP 5 mieszkać do mamy. Ostatni rok spędziłem w Gdańsku gdzie przeprowadziłem się za pracą. Ze względu na rosnące koszty wróciłem do mojej mamy mieszkać za darmo w mieście 200k ludzi. Zarabiam 5 000 netto. Nie mam dziewczyny, nie dostałem mieszkania od rodziców, jedyny plus to taki, że mogę pracować zdalnie
KwasneJablko +337
#streamable #katowice #pilkanozna #kibice
Katowice z dziś. Nie pytajcie o szczegóły bo mam to z twittera :)
Kibice bronią honoru flagi :)
Katowice z dziś. Nie pytajcie o szczegóły bo mam to z twittera :)
Kibice bronią honoru flagi :)
Dobra, wiecie co, mam dość.
Dzisiejsza gra - zabijam w Ta-152H odrzutowce, wyciągamy rozgrywkę z totalnego bagna. Zostaje jeden rusek kampiący na lotnisku, ja bez amunicji (musiałem zestrzelić F89D i niestety wymagało to ode mnie napieprzania pół godziny, bo nie jestem przyzwyczajony do wielkości odrzutowców i źle szacuję ich prędkość w przestrzeni), Me-262 i Ła-9. Me-262 dostaje serię od M163 bota (gra 7.0, pełny downtier, więc #!$%@? zajebiście), zapala się i ginie. Ja też obrywam od M163, ale wdaję się w starcie z F2G, wpuszczam to F2G w nożyce, by go spowolnić, udaje się, facet zostaje Ławoczkinowi podany na talerzu, wystarczy po prostu strzelić, ale typ skręca w stronę Ła-9.
Ła-9 ma w tym momencie więcej energii i może zrobić z F2G co tylko chce.
Ła-9 idzie w czołówkę z pełną intencją.
Ła-9 zdycha nie trafiając ani razu.
Latam sobie 7 minut z tym F2G ale nie mam jak go zestrzelić, więc próbuję taranować, ale to nie takie proste, w końcu silnik mi się przegrzewa. Zdycham.
JAKIM ZASRANYM DEBILEM TRZEBA BYĆ, BY GRAĆ JAK TEN TYP W ŁAWOCZKINIE?
Jak on doszedł do 6.0 nie mając mózgu?
No cholera jasna.
U mnie była spocona z wysiłku intelektualnego dupa, napięte żyły na czole i #!$%@? nie z tej ziemi, bo idiota nie potrafił strzelić do samolotu zajętego walką manewrową, a M163 ustawiło wcześniej mecz przeciwko nam.
pozostaje przenieść się z realistycznych bitew powietrznych na coś innego w ramach zmiany albo olanie gry na chwilę