Aktywne Wpisy
bawelna100pro +165
Hurrr durrrr zetki j----e, nie chce robić i dziękować Januszexowi na klęczkach, robotę dezorganizujo xD dlaczego to zawsze Onet kobieta albo inne Kobieta RP wysrywa takie artykuły z p---y eh
#pracbaza #patologiazewsi #gorzkiezale
#pracbaza #patologiazewsi #gorzkiezale

źródło: 1000072065
Pobierz
Optimus_Seba +134
W końcu zerwałem związek z pasożytem. Na odchodne mi powiedziała, że miałem małego i w seksie nic nie czuła. Nie pozostałem jej dłużny i powiedziałem na dowodzenia, że ona nic nie czuję bo ma cipe rozepchaną przez stado bolców i czułem się jakbym kijem we wiadrze mieszał.
#zwiazki #randkujzwykopem #podrywajzwykopem #tinder
#zwiazki #randkujzwykopem #podrywajzwykopem #tinder
Nie śledze wszystkiego co pisze i mówi, ale w filmiku gdzie jest o Grot w tytule to sie nie odnosi chyba, bo przegladałem.
Ukrainiec oceniajac Grota stwierdza wrecz, że Grot nie nadaje sie na wojnę w warunkach ukrianskich i być może jego miejsce jest u służb porządkowych. B--ń jest wykonana z materiałów niskiej jakości i często sie psuje.
Do tego obala jedną z redut obrony Grota i mówi, że złe warunki użytkowania nie tłumacza czestych awarii, bo b--ń wysłana przez Czechów jest mniej awaryjna.
#ukraina #wolski #grot #onet
Ehh najlepsze że nikt ci nje płaci za krytykowanie karabinu grot.
Jak dasz upaincowi nowy karabin to myślisz że będzie onniego dbał? Czyścił?
Czy wystrzeli 50 magazynków i napisze wysryw jak się zepsuje?
Dostali to używaja. I nie co drugi.
@Yurakamisa: O wyparcie mocno weszło. Wojskowi jak widac Grota po dłuzszym użytkowaniu gania.
Zamówili? Takie info wypuscił Błaszczak dzien czy dwa po artykule onetu i cel wydaje sie być oczywisty . Do tego Ukriancy za to nie płąca to łatwo sie tak zmawia. Polski mon wysylajac tez inna b--ń ma wpływ wystarczajacy aby wymoc takie pijarowe zamówienie za unijne
A że polska produkcja bywa szajsem? Jak przedsiębiorstwo jest przyssane do MON, to ja się nie dziwię, robienie na o-------l to modus operandi naszego kraju od pewnego czasu.
Usunnkonto przegrywoe
Od stycznia zmienia się w 800. Każdy kto ma bombelka może pobierać takowe świadczenie.
@szurszur: Ktoś tu zapomniał że onet wypuszczał szkalujące artykuły grota w wersji 0 gdy już była wersja 2 xd Dziwnym trafem onet wypuścił te artykuły gdy była mowa o
@Yurakamisa: Powelasz fejka mon i przekrecasz. Mon wypuscił fejka, że atak na grot jest przez konkursem na b--ń w Ukrainie. Tyle, że Grot nie miał tam startowac, bo nie spełniał wymogów - Ukriancy szukali innej
@Pantokrator: No były tak jak onet pisał, a mimo to była atakowany za rzekomo kłamliwe szkalowanie polskiej borni. teraz sie potwierdza, że pisał prawde.
@szurszur: Nic takiego nie napisał w pierwotnych artykułach. To pisali ludzie którzy wyjaśniali o co chodzi z kbk Grot.
@szurszur: Pisał półprawdy oraz kłamstwa, tak nierzetelnych artykułów ws. broni nie było dawno w mainstreamie.
@szurszur: Nie kłam.
https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/szokujacy-raport-o-karabinku-grot-ujawnia-pelen-zakres-jego-wad/0yent0v
Nigdzie nie ma nawet wzmianki że od pół roku jest
Teraz pytanie po co wiedzac ,że były wady wysyłać tę b--ń na Ukriane gdzie ropowszechni to negatywne oceny broni? Bo przecięz ktoś majac zamiar kupowac wezmie pod uwagei oceny eksploatacyjne, a nie propagande