Wpis z mikrobloga

NEET to mi już #!$%@?ł psyche do końca. Siedzę w domu i tylko w kółko przeglądam ten #!$%@? wykop i jutub bo nie wiem co mam ze sobą zrobić. Już nawet kąkuter nie sprawia mi przyjemności.. ( ͡° ʖ̯ ͡°). Wyrwałbym się i coś porobił ale nawet nie wiem co eh.

#przegryw #neet
  • 27
  • Odpowiedz
@zielonykszak: mi pomaga ruszyć dupe jak mam coś dla kogoś zrobić. Wtedy powstaje jakaś motywacja i skupienie sie na zadaniu. Nawet jakaś pierdoła jak pójście komuś do sklepu czy pomoc w skręceniu szafy.
  • Odpowiedz
  • 5
@PawelW124: To też praktykuje ostatnio coraz czesciej, pomaga ale tak czy siak co chwile wraca to uczucie "pustki". Może by sie jakieś hobby przydało znalezc ehh sam nie wiem.. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@reydel: polecam głód i biedę, jak nie masz co żreć to znajdzie się i praca i zajęcie

Eh #!$%@?, gdzie Was hodują?
Efekt bezstresowego wychowania? Brak książek? Molestowanie? ;p
  • Odpowiedz
@masterdick: To efekt zaburzeń i chorób psychicznych, obrzydliwego traktowania że strony normictwa i tego, że jedyne co może robić większość przegrywow, to #!$%@? w kołchozach i po budowach, proste.
  • Odpowiedz
@zielonykszak: popatrz za jednostkami wojskowymi, jest ich trochę na zadupiach. Nawet jak blisko nie będzie to możesz się skoszarować.

@Rimbolo czyli jest jakies wyjście, praca na budowie czy produkcji. Sam tak robię, może to nie praca marzeń, ale nie jest źle.
  • Odpowiedz
@zielonykszak: Prawdziwy #neet lubi swoje netostwo i nabawia się nim każdego dnia. Tylko komiksów do przeczytania, tyle muzyki do posłuchania, tyle filmów i seriali do obejrzenia, gierka sam się nie zagra. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz