Aktywne Wpisy
Zmarła mi bardzo bliska osoba, macie jakieś gierki fabularne w które można się wciągnąć w historię aby się wyłączyć? Raczej nic wesołego i raczej nie coś o czym słyszał każdy normik. ( ͡° ʖ̯ ͡°) przeszedłem ostatnio wszystkie gry Quantic Dream (Heavy Rain,
Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls)
#steam #gry #steamdeck
Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls)
#steam #gry #steamdeck
tosi3k +18
A co jakbyśmy zrobili zbiórkę na ogromny banner w Warszawie, który informowałby czym naprawdę jest ten program? @mickpl
Według mnie trzeba realnie zacząć działać i próbować przebić się do mainstreamu.
#nieruchomosci #kredyt0procent #kredyt2procent
Według mnie trzeba realnie zacząć działać i próbować przebić się do mainstreamu.
#nieruchomosci #kredyt0procent #kredyt2procent
#vape #epapierosy #elektronika
Komentarz usunięty przez moderatora
@kurd3: a co mają ci napisać? #!$%@? układ ładowania lub aku. Masz chociaż jakiś miernik w domu by cokolwiek pomierzyć?
Równie dobrze mogłabyś napisać, że "ci telefon się nie ładuje i co jest zepsute?" XD
@kurd3: no to tym bardziej, bez miernika to co ci mają napisać? xD
I nie musiałaś nic #!$%@?ć. Równie dobrze chinol mógł tam dać gówniany układ łądowania który się przegrzewał aż w końcu się spalił - bo np kupiłaś jakieś tanie gówno; Albo aku siadł; Albo woda się skondensowała na elektronice, doszło do korozji i np ścieżki są
Pięknie reklamowanym przez producenta szybkim ładowaniem 2A, bo co jak co ale nawet jak miałem dobry układ szybkiego ładowania to o ile elektronika nie szła na śmieci po parunastu ładowaniach
@kurd3: #!$%@? nie wiem, rzuć monetą czy coś xD
Druga opcja: oddaj to komuś kto potrafiłby ci to sprawdzić.