Aktywne Wpisy
mirko_anonim +30
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Od 4 lat jestem w związku z dziewczyną teraz vl22, w grudniu się oświadczyłem . Problem polega na tym, że przed oświadczynami mieliśmy takie same podejście do życia - do dzieci, tego że chcemy mieszkać w domu, który postawimy z możliwie najmniejszym kredytem, tego jakie mamy wartości, kompletna zgodność. Niestety po oświadczynach sytuacja się skomplikowała.
Trochę (nie)istotnych rzeczy nas różni - przede wszystkim zarobki (moje 3x większe niż jej),
Od 4 lat jestem w związku z dziewczyną teraz vl22, w grudniu się oświadczyłem . Problem polega na tym, że przed oświadczynami mieliśmy takie same podejście do życia - do dzieci, tego że chcemy mieszkać w domu, który postawimy z możliwie najmniejszym kredytem, tego jakie mamy wartości, kompletna zgodność. Niestety po oświadczynach sytuacja się skomplikowała.
Trochę (nie)istotnych rzeczy nas różni - przede wszystkim zarobki (moje 3x większe niż jej),
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, jestem 2 miesiące w związku z dziewczyną, oboje lvl 29. Zaproponowała wspólny weekend za miastem z własnej inicjatywy. Zgodziłem się i spytałem czy zamierzamy spać w jednym łóżku tam. Odpowiedziała, że tak. Weekend jest za dwa tygodnie, nigdy dotąd nie nocowaliśmy u siebie.
Czy Waszym zdaniem na takim weekendzie można próbować inicjować jakiś bardziej erotyczny kontakt fizyczny? Nie mówię, że od razu seks, ale jak będziemy spać w
Mirki, jestem 2 miesiące w związku z dziewczyną, oboje lvl 29. Zaproponowała wspólny weekend za miastem z własnej inicjatywy. Zgodziłem się i spytałem czy zamierzamy spać w jednym łóżku tam. Odpowiedziała, że tak. Weekend jest za dwa tygodnie, nigdy dotąd nie nocowaliśmy u siebie.
Czy Waszym zdaniem na takim weekendzie można próbować inicjować jakiś bardziej erotyczny kontakt fizyczny? Nie mówię, że od razu seks, ale jak będziemy spać w
... a my tylko chcemy, żeby stary establishment III RP po prostu się odpieprzył wreszcie od naszych pieniędzy i chyba tylko o to chodzi, a w imię tego niech nawet rządzą ajatollahowie xD
#konfederacja #polityka
Co do kościoła, #!$%@?@ mnie to, ale zauważ, że bardziej kościółkowy jest PiS. Żaden Konfederata się nie pokazał w kościele, nigdy. Zrobili jakąś konfederację gietrzwałdzką w swoim gronie, ale
@DanPenna: no i mają racje.
czyli sprzedasz swój kraj za 200 złotych miesięcznie, gratulacje :-)
Kłamiesz.
XD
@DanPenna: Jest na to znaczenie szybszy sposób. Zrzekacie się przygłupy obywatelstwa, zabieracie manatki, paróweczki i co tam jeszcze macie i #!$%@? do Somalii, czy tam innego gównolandu, gdzie "państwo" nie będzie się "#!$%@?ć w wasze życie". Na polskim
xDD
@DanPenna: ładnie tak pisać o Korwinie i bosaku?
Batozenie gejow - nigdy o tym nie slyszalem, skad info?
Boja sie zarzutow o co ze korzystajac z aborcji? kiedy? Lekarz sie bal czego i co umarlo? w sensie, ze niedokonal aborcji bo bal sie '''tutaj twoje #!$%@?'''' i matka zmarla? Rozumiesz ze powielasz klamstwa medialne ktore podnosily partie polityczne KO/Lewica w czasie wojny z PiS. Tylko nigdy nie
https://www.rp.pl/ochrona-zdrowia/art19170571-szpital-odmowil-aborcji-lekarze-obawiaja-sie-odpowiedzialnosci-karnej
-Ciaza z wada zagrazajaca zyciu
-Lekarze wydaja indywidualna decyzje
-Przerwanie ciazy poprzez