Aktywne Wpisy
szcz33pan +1919
dziś podany był odczyt inflacji wg GUS Za maj:
2,5% r/r
0,1% m/m
10 dni temu RPP obradowała i pozostawiła stopy procentowe na niezmienionym poziomie - 5,75%
A jak tam nasz kebab z budy i inflacja na kebabie?
10 stycznia 2022 roku zamówiłem kebaba z lokalnej budy, to samo zrobiłem 9 grudnia 2022, a potem jakoś to poszło i zacząłem go brać co pół roku aby aktualizować dla mireczków indeks kebaba. To
2,5% r/r
0,1% m/m
10 dni temu RPP obradowała i pozostawiła stopy procentowe na niezmienionym poziomie - 5,75%
A jak tam nasz kebab z budy i inflacja na kebabie?
10 stycznia 2022 roku zamówiłem kebaba z lokalnej budy, to samo zrobiłem 9 grudnia 2022, a potem jakoś to poszło i zacząłem go brać co pół roku aby aktualizować dla mireczków indeks kebaba. To
WielkiNos +346
Nie no obczajcie to. Chłop wyszedł z domu i na własne oczy zobaczył jak mu jakiś pies zagryza gęsi na podwórku.
Psiarze: to na pewno nie piesek, piesek by tego na pewno nie zrobił.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazewsi
Psiarze: to na pewno nie piesek, piesek by tego na pewno nie zrobił.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazewsi
Wybrali sobie najgorsze miejsce do #!$%@?. Przecież na Alejach co 20 metrów są pasy bez świateł, dziury, koleiny i przecina się tory tramwajowe. Nawet ja tam nigdy nie #!$%@?łem
Jeszcze bym rozumiał w ciągu Opolskiej-Bora Bora gdzie mamy trzy szerokie pasy, doskonałą widoczność, światła, prostą drogę. Nie popierałbym, ale rozumiał
173/365
#krakow #samochody #motoryzacja #jednabestiamniej
zgadzam się, jak koło tego mostu jadę to specjalnie zwalniam żeby zawieszenie nie popsuć bo co chwilę jakieś tory dziury i inne #!$%@?
Jeśli kierowca był z Wieliczki to musiał wiedzieć o remoncie.
A jeśli wszyscy byli z Wieliczki jak piszą tzn że kierowca też.
Pytanie ile promili mial kierowca
Komentarz usunięty przez autora
@Sl_w_k_1: ja mieszkam kilometr dalej ale akurat tam nie jezdze ostatnio inie wiem o remoncie xdddd
tam sie po prostu nie jezdzi szybciej niz 70kmh dobrym autem i 50kmh gorszym i tyle
@let_it_be: na słupie nie, ale zjechał po schodkach w dół i walnął dachem w murek. Cztery trupy.
@Majronn: jest jedno między czarnowiejska a krolewska/karmelicką
@paczelok: sam pochodzę z Wieliczki, jak chciałem #!$%@?ć to jeździłem na IV obwodnicę (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@let_it_be: nawet masz na głównej:
https://wykop.pl/link/7157363/film-z-wypadku-syna-krolowych-zycia-w-krakowie-4-osoby-zginely
Miernoty drogowe pokroju @piwakk @Krupier i @Lardor są oczywiście w szoku jak to się stało xD