Aktywne Wpisy
Nusantara +31
#frajerzyzmlm #izabelaadamczyk
Nie mogę patrzeć jaka tam jest bieda umysłowa. Pod którym karmieniem ona spędziła ostatnie 20 lat życia?
Cały Instagram zawalony zdjęciami samolotu, lotniska, chmur, zdjęć czy palmie. Wszędzie emotki ✈️✈️✈️✈️✈️, podkreślenie ma każdym kroku, że ONA BYŁA ZA GRANICĄ, PODKREŚLAM ZA GRANICO!!!
Jeszcze nagrywa filmy po angielsku w których opowiada jak to udało się jej spełniać nieosiągalne marzenie, coś o czym ludzie w Polsce mogą tylko śnić czyli wsiąść do samolotu. Skoro nagrywa to po angielsku to rozumiem że to ma trafić do ludzi z UK, Stanów, Niemiec itp. Ona myśli, że lot samolotem naprawdę zrobi wrażenie na jakimś Angliku?
Nie mogę patrzeć jaka tam jest bieda umysłowa. Pod którym karmieniem ona spędziła ostatnie 20 lat życia?
Cały Instagram zawalony zdjęciami samolotu, lotniska, chmur, zdjęć czy palmie. Wszędzie emotki ✈️✈️✈️✈️✈️, podkreślenie ma każdym kroku, że ONA BYŁA ZA GRANICĄ, PODKREŚLAM ZA GRANICO!!!
Jeszcze nagrywa filmy po angielsku w których opowiada jak to udało się jej spełniać nieosiągalne marzenie, coś o czym ludzie w Polsce mogą tylko śnić czyli wsiąść do samolotu. Skoro nagrywa to po angielsku to rozumiem że to ma trafić do ludzi z UK, Stanów, Niemiec itp. Ona myśli, że lot samolotem naprawdę zrobi wrażenie na jakimś Angliku?
wonsisko +47
przeciętny wykopek czekający na nowe powiadomienie z wykop, żeby był zastrzyk dopaminy
#famemma #szeliga
@Hejtel: Uzasadnij, bo sam biorę i nie mam w--------o brzucha.
@Maqnez: Oho, kolejny specjalista. Tylko od hgh? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Maqnez: No to skoro się na czymś nie znasz, to się nie wypowiadaj na dany temat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Hejtel: Ulało typa, bo zszedł z soków a Wy p---------e o gh.. świat się kończy
@Maqnez: No i dalej tkwisz w tym gównie. Jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem, to milcz. Tak, tak. Od samego gh rośnie bebech. Ja biorę i jakoś nie mam w--------o brzucha, jak to wytłumaczysz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Maqnez: Głowa dobrze pracuje czego efekt widzisz w powyższych komentarzach.
bierzesz hormon ? i mówisz ze z głowa ok XD jesteś debilem i współczuje ci ze niszczysz sobie zdrowie w ten sposób życzę wielkich przyrostów
@Maqnez: Wiesz, różnica jest jak ktoś po prostu p------i na bekę a jak ktoś p------i świadomie i wprowadza ludzi w błąd. Ja się wcale nie w-------m, bo cały czas piszę do Ciebie na pełnym czilu. Nie wiem skąd taka myśl, że mnie czymś w-------ś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a co do głowy nie mowie ze środki zryły ci beret tylko co trzeba mieć we łbie żeby brać takie rzeczy tylko po to żeby być większym przybij pione ze szczelina ten sam poziom
@Maqnez: Ty serio masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Ja p------e XD
sam mówisz ze przygotowania do zawodów - mamy sporo polskich i zagranicznych pro kulturystów z wydętymi brzuchami i oni brali hormon właśnie tak jak napisałeś żeby przekroczyć limit o tym opowiedz
trenuje jeden sport ponad 10 lat i jakoś nie biorę środków a wielu kumpli z
@Maqnez: Aha, ok, czyli dalej twierdzisz, że sam hormon jest winowajcą i oni brali sam hormon XD