Wpis z mikrobloga

Jesteś takim Szeligą, może jesteś niewysoki, mam brzuch wywalony od sterydów, ryj masz kloszarda, ale co by nie było masz fejm, spoko siano i to już wystarcza by mieć powodzenie u dupeczek...Ale Ty bierze 1) Żonę prawie "ojca" 2) Kobietę z balastem w postaci dzieci.... przecież to się nie dodaje, to jest tak abstrakcyjne. Jedynie do mnie przemawia że chłop poleciał na dom.
#famemma #szeliga
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Maqnez: C---a a nie dobrze napisałeś. Zadałem proste pytanie - czy tylko od gh rośnie bebech. Nie odpowiedziałeś na nie więc nie będę dyskutować z kretynem. Czego nie rozumiesz? Jak się nie znasz na sokach, to po co się wypowiadasz? Usłyszałeś raz gdzieś, że od SAMEGO gh rośnie bebech i to powtarzasz jak dziecko w smyku.
  • Odpowiedz
@Wezwoguleicstont: napisałem ze od gh rośnie bebech i to prawda a ty jak pajac się rzucasz bo chciałeś tutaj zagrać eksperta i c--j mnie to obchodzi od czego jeszcze rzuć te sterydy bo głowa slabo pracuje
  • Odpowiedz
napisałem ze od gh rośnie bebech i to prawda

@Maqnez: No i dalej tkwisz w tym gównie. Jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem, to milcz. Tak, tak. Od samego gh rośnie bebech. Ja biorę i jakoś nie mam w--------o brzucha, jak to wytłumaczysz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

rzuć te sterydy bo głowa slabo pracuje

@Maqnez: Głowa dobrze pracuje czego efekt widzisz w powyższych komentarzach.
  • Odpowiedz
@Wezwoguleicstont: pracuje jak u w---------o 12 latka ktoś śmiał napisać cos bez wszystkich szczegółów a ja się na tym znam !!

bierzesz hormon ? i mówisz ze z głowa ok XD jesteś debilem i współczuje ci ze niszczysz sobie zdrowie w ten sposób życzę wielkich przyrostów
  • Odpowiedz
pracuje jak u w---------o 12 latka ktoś śmiał napisać cos bez wszystkich szczegółów a ja się na tym znam !!

@Maqnez: Wiesz, różnica jest jak ktoś po prostu p------i na bekę a jak ktoś p------i świadomie i wprowadza ludzi w błąd. Ja się wcale nie w-------m, bo cały czas piszę do Ciebie na pełnym czilu. Nie wiem skąd taka myśl, że mnie czymś w-------ś ( ͡° ͜ʖ ͡°)

bierzesz hormon ? i mówisz
  • Odpowiedz
@Wezwoguleicstont ok hgh nie ma wpływu na wydęty brzuch a termin ''hgh gut'' nie istnieje

a co do głowy nie mowie ze środki zryły ci beret tylko co trzeba mieć we łbie żeby brać takie rzeczy tylko po to żeby być większym przybij pione ze szczelina ten sam poziom
  • Odpowiedz
@Wezwoguleicstont: no ale wiesz ze hormon daje takie efekty to o co się rzucasz czy ja pisałem cos ze ''tylko'' i zawsze ? NIE

sam mówisz ze przygotowania do zawodów - mamy sporo polskich i zagranicznych pro kulturystów z wydętymi brzuchami i oni brali hormon właśnie tak jak napisałeś żeby przekroczyć limit o tym opowiedz

trenuje jeden sport ponad 10 lat i jakoś nie biorę środków a wielu kumpli z
  • Odpowiedz
hormon daje takie efekty

sam mówisz ze przygotowania do zawodów - mamy sporo polskich i zagranicznych pro kulturystów z wydętymi brzuchami i oni brali hormon właśnie tak jak napisałeś żeby przekroczyć limit o tym opowiedz

@Maqnez: Aha, ok, czyli dalej twierdzisz, że sam hormon jest winowajcą i oni brali sam hormon XD

trenuje jeden sport ponad 10 lat i jakoś nie biorę środków a wielu kumpli z maty
  • Odpowiedz