Aktywne Wpisy
palkalgia +68
W trollingu najlepsze jest to, gdy druga strona w końcu zdaje sobie sprawę, że jest trollowana.
Picrel weebuska którą urabiałem kilka miesięcy, jechała do mnie czyli do Gdańska z Łodzi pociągiem. Tylko, że ja wcale nie mieszkam w Gdańsku xDD
Najpierw czekała godzinę bo napisałem, że korki są i koniec końców musiała dymać z powrotem prawie 7 godzin xD
#przegryw #podrywajzwykopem #tinder #heheszki
Picrel weebuska którą urabiałem kilka miesięcy, jechała do mnie czyli do Gdańska z Łodzi pociągiem. Tylko, że ja wcale nie mieszkam w Gdańsku xDD
Najpierw czekała godzinę bo napisałem, że korki są i koniec końców musiała dymać z powrotem prawie 7 godzin xD
#przegryw #podrywajzwykopem #tinder #heheszki
januszdoe +770
Czterech jeźdźców chłopskiego rozumu. Pojedynczo niewiele wiedzą, razem nie wiedzą nic.
afd od dawna podejrzewana jest o prorosyjski sponsoring. Tu nie chodzi o to, ze sa konserwatywni, tylko ich irracjonalne postulaty, vide prorosyjskie hasla konfederacji, (np o wspanialym krolu putinie) smierdza na odleglosc rublami.
Obecnie afd, ktora obecnie ma duze poparcie w niemczech postuluje opuszczenie nato. Wiadomo, ze to w interesie putina.
Dla Polski i Europy bylby to bardzo niebezpieczny precedens.
Warto sie zastanowic dlaczego afd w tym momencie postuluje cos takiego.
to jest to afd, ktore zachwala braun.
Jesli chcecie Europy bez NATO i bez unii europejskiej glosujcie na pro rosyjskie partie, ale jak Rosja dokonalaby inwazji to wtedy nie placzcie tylko w kamasze i zap.. na front
#bekazkonfederacji
Jesli nie NATO Ukrainy by juz prawdopodobnie nie bylo.
Jesli NATO zacznie sie rozpadac, nic ruskim nie bedzie stalo na przeszkodzie, aby wkroczyc do Polski