Aktywne Wpisy
abc3 +120
CzlowiekMagnetowid +290
Chcę się pochwalić, że oscamowałem scamerów na 70 zł.
Jakiś typ napisał do mnie na whatsuppie o wypełnianie ankiet, a że miałem dobry humor to odpisywałem mu bzdurki udawając 57 letniego weterana.
Wypełniłem potem mu jakąś ankietę na telegramie w 20 sekund i spytał mnie o dane do przelewu, więc podałem wszystko fejkowe oprócz nr konta i jakie było moje zdziwienie jak 5 minut później dostałem przelew na 2 dychy xd
Potem
Jakiś typ napisał do mnie na whatsuppie o wypełnianie ankiet, a że miałem dobry humor to odpisywałem mu bzdurki udawając 57 letniego weterana.
Wypełniłem potem mu jakąś ankietę na telegramie w 20 sekund i spytał mnie o dane do przelewu, więc podałem wszystko fejkowe oprócz nr konta i jakie było moje zdziwienie jak 5 minut później dostałem przelew na 2 dychy xd
Potem
#konfederacja #bekazpisu #bekazlewactwa #konfederacja #polityka
@Njal: przyganiał kocioł garnkowi xD
Pokazywanie prawdziwej twarzy Konfederacji to przyjemność i obowiązek. Konfederaci schowali do szafy swoje zamordystyczne poglądy i brylują tylko wielkim ekonomistą Mentzenem. A ludzie rigczu z troski o ten kraj uświadamiają wyborców kim tak naprawdę jest ta banda religijnych
Nie, KO i Lewica nie włącza do swojego przekazu homofobi, antysemityzmu, ani faszyzmu żeby podebrać wyborców Konfederacji!
@dodd: ale piecze d&%a konfiarza, że ludzie wyciągają brudy ludzi, z których część w ogólnie nie kryje się z faszystowskimi poglądami. Wiesz co kucu, szukać powodów jakoś specjalnie nie trzeba. Wystarczy, że ktoś np. ma dziadka, który walczył na wojnie, a taki Grzesiu Braun zaprasza sobie neofaszystów z Niemiec do Polski, zresztą z Włochami też się kumplują wasze ziomeczki z
@Njal: przyganiał kocioł garnkowi
@Antlioon: Jeśli głosują na komunistyczną Lewicę, to mają ujemne iq.
@Tymajster: Po co mieliby głosować na Lewicę? xD
@dodd: i co ja bym miał zrobić w czasie tych 30 sekund? Więcej niż minuta nie jest potrzebna, że znaleźć coś na ich profilu, czy wyciągnąć coś z ich wypowiedzi.
@rexxaris: merytorycznych wypowiedzi też jest dużo po prostu z poparciem dla konfy jest dramat więc większość skupia się na punktowaniu bo jest to łatwe a resztę i tak wyborcy konfy olewają. W szeregach KO masz chociażby nowoczesna