Skoro właściciele knajp twierdzą że składniki jedzenia to marginalny koszt w porównaniu z resztą to dlaczego porcje ostatnio zmalały i a jakoś poszła na leb na szyję?
@Viado: ponoszą wyższe koszty gdzie indziej, a odbić mogą sobie tylko na jedzeniu więc to robią ( ͡°͜ʖ͡°) z jednej strony co innego mają robić, a z drugiej ceny #!$%@?ło, za czym nie poszła w żaden sposób jakość jedzenia (a wręcz przeciwnie), więc co się dziwić, że zwykli ludzie coraz częściej omijają restauracje. Te, które mimo wszystko są tego warte, wciąż będą miały ruch, ale
Właśnie zgłosiłem mailowo do ZDiUM "dziurę" w drodze. Zgłoszenie zostało przyjęte i otrzymało numer. Plusujących zawołam w dniu załatania dziury bądź w niedzielę wyborczą wieczorem. ( ͡°͜ʖ͡°)
#gastronomia #gastrowarszawa #inflacja #januszebiznesu