#przegryw Miało być jutro ale umyślało mi się dzisiaj bo jutro mogę nie mieć czasu. Wszystkie wpisy na #zmianagruboklatesowa I na tych tagach ale do rzeczy. Aktualnie 9 dni #nofapchallenge. Ostatnie dni czułem się jak śmieć, g---o, co chwila jazdy, płacze, analizy ryja, i ogólnie przejmowanie się wszystkim ( nawet sprawami sprzed 10 lat). Dzisiaj czuje sie ok. Miałem moment że czułem się jak młody Bóg ale to tylko z pół godziny. Jeśli tak to by wyglądało po #nofap to myślę że warto. Widzę różnicę w myśleniu, momentami w nastawieniu i trzeba dalej to ciągnąć bo to dopiero początek.
Dodatkowo zrzucam wagę. Na starcie było 87kg. Ostatnio 84kg a dzisiaj jest to lekko ponad 81 kg więc no jadę z tym. Przed lustrem już coś widać że mniej ale to dalekooo jeszcze. Co ważne jem mało i patrze co jem i bardzo łatwo mi robić nofap. Ani jednej chcicy nie miałem. Wiele razy juz to testowałem i wiem że żarcie w tym wyzwaniu odgrywa mega rolę. Mega dużo pracy przedemną i jazda dalej. Ps. Jakby ktoś nie wiedział to fapałem z 18 lat wiec no taki ze mnie Łysy z Brazzers ( nie jestem łysy) tylko że ŕęczny. Oczywiście z 30 razy próbowałem i nic ale teraz żarło mnie trzyma bo niema chcicy. Coś zjem mocniej i jest. Kolejny wpis w poniedziałek.
Ostatnie dni czułem się jak śmieć, g---o, co chwila jazdy, płacze, analizy ryja, i ogólnie przejmowanie się wszystkim ( nawet sprawami sprzed 10 lat). Dzisiaj czuje sie ok. Miałem moment że czułem się jak młody Bóg ale to tylko z pół godziny. Jeśli tak to by wyglądało po #nofap to myślę że warto. Widzę różnicę w myśleniu, momentami w nastawieniu i trzeba dalej to ciągnąć bo to dopiero początek.
Dodatkowo zrzucam wagę. Na starcie było 87kg. Ostatnio 84kg a dzisiaj jest to lekko ponad 81 kg więc no jadę z tym. Przed lustrem już coś widać że mniej ale to dalekooo jeszcze. Co ważne jem mało i patrze co jem i bardzo łatwo mi robić nofap. Ani jednej chcicy nie miałem. Wiele razy juz to testowałem i wiem że żarcie w tym wyzwaniu odgrywa mega rolę. Mega dużo pracy przedemną i jazda dalej.
Ps. Jakby ktoś nie wiedział to fapałem z 18 lat wiec no taki ze mnie Łysy z Brazzers ( nie jestem łysy) tylko że ŕęczny. Oczywiście z 30 razy próbowałem i nic ale teraz żarło mnie trzyma bo niema chcicy. Coś zjem mocniej i jest.
Kolejny wpis w poniedziałek.
Over