Aktywne Wpisy

Kempes +540
#katolicyzm #bekazkatoli #heheszki #polska
Ale już napie... dzwonami od samego rana to temu wyznawcy dziadziusia w niebie nie przeszkadza XD
Ale już napie... dzwonami od samego rana to temu wyznawcy dziadziusia w niebie nie przeszkadza XD
źródło: temp_file2481202444147821461
Pobierz

Złożyłem CV do firmy programistycznej i przysłali mi zadanie. Które miało termin który miną pół roku temu xD i od pół roku nic nie udało mi się osiągnąć ponieważ pracowałem za grosze u janusha biznesu i za bardzo czasu na to nie miałem :( teraz siedzę na bezrobociu i staram się zmienić swój los poprzez rozwiązanie tego zadania w celu przećwiczenia.
W zadaniu mam napisane tak w KEY NOTES:
najpierw próbowałem to zrobić przez xampa ale pojawiała mi się wiadomość że bez memcache nie pójdzie. teraz robię przez homestead i też nie idzie i nie wiem czemu, jak odpalam stronę którą mam zapisaną w homestead.yaml to pojawia mi się:
Co ja mam zrobić? od czego zacząć? bo już sam nie wiem co mam robić a robię to już od 2 tygodni i tylko błądzę po omacku i nie wiem co mam robić :(
Jak i masę tutoriali w necie jak na windzie odpalić larve na dokerze, jeśli chodzi o ten błąd to wygląda jak by fpms nie wstawał
@Radaka: można to zrobić na homestead na windowsie11? bo już próbowałem xamppa i wyszło że trzeba mieć memcached a na windowsa11 tego nie ma i teraz męczę się z homestead i c--j wychodzi xD
@Radaka: będzie lepiej przez dockera czy przez homestead na windowsie11
@Radaka: czyli na windowsie lepiej używać docera do zadań z laravelem na windowsie11 niż homestead? Tak?