Aktywne Wpisy
pan_dudzian +162
Andrzej_Buzdygan +532
Sklep Adidas, modelka prezentująca bluzę polskiej kadry olimpijskiej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oni chyba na twitterze lub na wypoku siedzą i robią to specjalnie, żebyśmy podkręcali im ruch na stronie.
#przypadkowymurzyn
Oni chyba na twitterze lub na wypoku siedzą i robią to specjalnie, żebyśmy podkręcali im ruch na stronie.
#przypadkowymurzyn
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Proszę nie krzyczeć ( ͡° ᴥ ͡°)
#wykopjointclub #marihuana #medycznamarihuana #narkotykizawszespoko
a czy szkodliwe, dunno, jak ktoś jara fajki i żyje w mieście, to i tak wdycha całą tablicę mendelejewa więc jeden hui
No i tak jak kolega wyżej wspomniał sam proces palenia najbardziej szkodliwy bo sama substancja nie także jak nie chcesz płuc katować to waporyzacja.
Polecisz coś?
@n0xx: Właśnie dlatego jest ten wpis. Na razie nie chcę inwestować w żadne waporyzatory.
@ktomizajalnazwy: Coś za tanio...
Zapał normalny weed to cie zetnie z nóg
@ExtraPensja: Olejki też chciałem sprawdzić i zobaczyć, co lepiej wchodzi. Jakiej firmy te olejki?
Nie mam pojecia jakiej firmy uzywa ale na pewno kupuje je w aptece, moze tam Ci doradza.
Mam również problemy ze snem od około 2 lat. Chyba genetycznie to odziedziczyłem od mojej matki strony każdy zawsze miał problemy ze snem.
I też próbowałem te CBD, w różnej formie. To olejki, to wosk, to hash czy susz. Palone, pite, waloryzowane.
ni #!$%@?.
Przerzuciłem się na zwykłe zioło. Na początku palone z lufy (nie palę papierosów to nie będę pół grama zawijał w jointa a te wszystkie