Wpis z mikrobloga

Dobry wieczór, chciałem się zapytać, czy te wszystkie susze #cbd są legalne, czy działają i czy nie są mocno szkodliwe? Melisa (herbatka) na mnie nie działa, próbowałem waleriany, ale też nie bardzo. Wszystkie ziołowe tabletki też na mnie nie działają. Melatonina na razie się sprawdza, ale nie mogę jej ciągle brać, bo zaraz przestanie działać. Wpadłem na pomysł, że może #susz #420 będzie alternatywą. Czy na allegro dostanę coś sensownego? Nie zależy mi na mocy, bo trochę liczę na efekt placebo, ale nie chcę zainwestować w jakiś straszny syf.
Proszę nie krzyczeć ( ͡° ͡°)

#wykopjointclub #marihuana #medycznamarihuana #narkotykizawszespoko
  • 20
  • Odpowiedz
@JohnnyBezEn: Działają. CBD normalnie klepie, tylko zupełnie inaczej niż THC, przez co jaracze normalnej trawy często gadają, że to CBD w ogóle nie działa, bo się spodziewają tego, co mają po normalnej trawie. Szkodliwe są, bo jednak palisz coś i wciągasz dym do płuc. No chyba, że będziesz waporyzował. Rozumiem, że chcesz spróbować palić to sobie na sen. Nie spodziewaj się rewelacji. Faktycznie możliwe, że cię wyciszy i zrobisz się
  • Odpowiedz
@JohnnyBezEn: Lepiej zrób risercz, bo połowa tego co sprzedają to nie naturalnie wyhodowane krzaczki tylko maczanki z syntetycznym cbd - więc jak już kupować to coś naturalnego.
No i tak jak kolega wyżej wspomniał sam proces palenia najbardziej szkodliwy bo sama substancja nie także jak nie chcesz płuc katować to waporyzacja.
  • Odpowiedz
  • 0
@ktomizajalnazwy: Liczę na ten sam efekt, co przy piciu piwa bezalkoholowego. Już sama procedura rozwalenia się w fotelu z tym złocistym napojem działa na mnie relaksująco. Może z suszem będzie podobnie.
Polecisz coś?

@n0xx: Właśnie dlatego jest ten wpis. Na razie nie chcę inwestować w żadne waporyzatory.
  • Odpowiedz
@JohnnyBezEn: Nie bardzo, nie znam się. Dostałem kiedyś słoik takiej, co się nazywała "swiss hemp" i była w smaku, wyglądzie i zapachu identyczna jak taka normalna trawka, więc to nie były jakieś umoczone chwasty, tylko faktycznie konopie. Na Allegro masz jej różne gatunki dosyć tanio i napisane, jaką mają zawartość tego CBD. W sumie sam sobie planowałem kupić i spróbowałbym tego https://allegro.pl/oferta/susz-konopny-cbd-critical-40-20g-california-cbd-13534081626?fromVariant=13534172405 bo ma dużo %. A wcześniej miałem taki
  • Odpowiedz
@JohnnyBezEn: Ponoc olejki cbd dobrze dzialaja. Znajoma z roboty zazywa i bardzo sobie chwali dzialanie relaksacyjno - uspakajajace. Tylko niespodziewaj sie natychmiastowego efektu, po kilku sesjach efekty sa ponoc duzo lepsze.
  • Odpowiedz
  • 0
@JohnnyBezEn insomnia here.

Mam również problemy ze snem od około 2 lat. Chyba genetycznie to odziedziczyłem od mojej matki strony każdy zawsze miał problemy ze snem.
I też próbowałem te CBD, w różnej formie. To olejki, to wosk, to hash czy susz. Palone, pite, waloryzowane.
ni #!$%@?.
Przerzuciłem się na zwykłe zioło. Na początku palone z lufy (nie palę papierosów to nie będę pół grama zawijał w jointa a te wszystkie
  • Odpowiedz
@JohnnyBezEn: u mnie na sen CBD działa elegancko. Ja sobie kupuję tani susz od gorillacbd na allegro. Susz nie musi być drogi, byle nie był jakimś wypłukanym badziewiem. Nabijam do waporyzatora 0,1g i waporyzuję przez 4 minuty na 200st. a jak za słabo wejdzie, to nabijam kolejne 0,1g. Ciało się rozluźnia, myśli się uspokajają, efekt trochę jak po jednym słabym piwku. Po godzinie oczy same się zamykają. CBD z waporyzatora
  • Odpowiedz