Aktywne Wpisy
powodzenia +34
wykop wymoderował mój wpis z instant karmą, ale chyba przez pomyłkę, bo siusiak był wyblurowany, więc wrzucam jeszcze raz
jak nie spada że streamable to nie rozumie czemu miałoby spaść z wykop.pl
polecam ten filmik karzdemu
jak nie spada że streamable to nie rozumie czemu miałoby spaść z wykop.pl
polecam ten filmik karzdemu
konradpra +34
#wielkabrytania #uk #wybory
Masakra Konserwatystów.
Prawdopodobnie największa zmiana w ilości parlamentarzystów jaka kiedykolwiek nastąpiła w historii brytyjskiej demokracji.
Przy okazji w pelni zasłużona.
Masakra Konserwatystów.
Prawdopodobnie największa zmiana w ilości parlamentarzystów jaka kiedykolwiek nastąpiła w historii brytyjskiej demokracji.
Przy okazji w pelni zasłużona.
#banki #ing #mbank #pekao
Witam. Mam 16 lat i chciałbym sie spytać który bank jest lepszy? mBank, ING czy PEKAO z żubrem? Pozdrawiam.( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Miałem konta w BNP, PKO BP, ING, Santanderze i mBanku. Ostatecznie wróciłem do mBanku i od kilku miesięcy jest moim głównym kontem.
BNP i Santander są dosyć drogie i mają sporo opłat na które łatwo się naciąć.
PKO BP bez konta premium sobie odpuść, jak będziesz musiał iść do oddziału, to przygotuj się na stanie godzinę w kolejce z emerytami.
ING był jednym z lepszych wyborów, ale niestety odbiło im na punkcie AML. Po 2-3 latach od otwarcia konta bank poprosi cię o źródeł twoich dochodów i nie wystarczy tak jak w innych bankach wypełnić krótką ankietę. Przygotuj się wysłanie umowy o pracę, potwierdzenia zgłoszenia darowizny( ͡° ͜ʖ ͡°), PITów jak masz dochody z giełdy, a nie daj Boże kupisz krypto, to możesz sobie wtedy samemu zamknąć