Aktywne Wpisy
blackghost +8
Cześć, mam taki dylemat i trochę zagwostkę..jako prosty chłopak ze wsi wyjechałem do miasta..za bardzo nie znam się na motoryzacji a szukam pierwszego samochodu.
Mam odłóżone 25/30 tys. Upatrzyłem sobie Porshe Cayen I gen. napęd 4x4 silnik 3.5 ponad 300km z 2003 roku. Nawet nie wyobrażam sobie jaka to koc i jak to może targać. Do tego napęd na cztery buty. Dobrze wiem że Porshe to synonim luksusu i prestiżu i jak
Mam odłóżone 25/30 tys. Upatrzyłem sobie Porshe Cayen I gen. napęd 4x4 silnik 3.5 ponad 300km z 2003 roku. Nawet nie wyobrażam sobie jaka to koc i jak to może targać. Do tego napęd na cztery buty. Dobrze wiem że Porshe to synonim luksusu i prestiżu i jak
Werchm96new +4
#hotelparadise otwieram nitkę na taką zabawę. (Sami sobie musicie to szybko zrobić). Wypisujemy od 1 do 9 (allstars też) edycji po kolei, pierwsze osoby z danej edycji, które przychodzą Wam na myśl. Ja zacznę:
1. Remiziak
2. Ata
3. Ola
4. Klapessa
1. Remiziak
2. Ata
3. Ola
4. Klapessa
Beztroskie latanie dornem na Islandii ciekawe czy znajdzie się jakiś rudy
"Wszystkie drony latające na Islandii muszą być zarejestrowane w Islandzkim Urzędzie Transportu (ITA). Ponadto operatorzy dronów muszą uzyskać pozwolenie od ITA na latanie swoim dronem w dowolnej przestrzeni powietrznej. Ponadto wszystkie drony muszą mieć etykietę ostrzegawczą, a na samym dronie musi być oznaczona strefa zakazu lotów.
Aby uzyskać pozwolenie od ITA, operatorzy dronów muszą złożyć wniosek, podać szczegółowe informacje o dronie oraz zdać egzamin. Po zatwierdzeniu wniosku ITA wyda operatorowi drona licencję, którą należy mieć przy dronie przez cały czas jego działania."