Aktywne Wpisy

D50000FFCD01 +1
Co zaczyna się na RZ i po cichu włada Polską?

nietoperze20 +4
Wierzycie w przyjaźń damsko-męską? Ja raczej wierzę. Dla mnie to byłoby straszne, gdyby ludzie nie mogli zawierać normalnych relacji międzyludzkich tylko sprowadzali wszystko do ru.chania. Myślę, że powszechny brak wiary w przyjaźń między mężczyzną, a kobietą wynika z powszechnej hookup culture która nakazuje by każde relacje traktować jako potencjalne relacje se.ksualne.
#niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #blackpill
#niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #blackpill
Wierzysz w przyjaźń damsko-męską?
- Tak 36.6% (78)
- Nie 63.4% (135)

Jeśli zdarzało mi się postawić na szczerość i wyrazić swoją autentyczną opinię, to później o tym rozmyślałem i czułem się zawstydzony przez dalszą część dnia. Poza tym dostrzegałem, że często spotkała się ona z zmieszaniem lub zostałem natychmiastowo sprowadzony do parteru, wyśmiany, mimo że akurat mogłem się nie mylić w tym konkretnym przypadku. Charyzma to podstawa podczas dyskusji. Dlatego najlepiej jest unikać zbytniego eksponowania się i zachować pewną wstrzemięźliwość, bo i tak na samym końcu zostaniesz przekrzyczany przez normickie bydło.
#przegryw #fobiaspoleczna
Jednym z głupszy "mądrości" normickich jest stwierdzenie "skoro tak Cię to boli to widocznie coś jest na rzeczy". Tymczasem jest kompletnie odwrotnie. Jeżeli ktoś ma rację to może trochę boli ale potem szybko przechodzi. Najgorzej kiedy ktoś nie ma racji a i tak Ci się obrywa bo wtedy nawet nie masz się do czego odnieść. W pierwszym przypadku