Wpis z mikrobloga

#rosja #turcja #ukraina
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Personel hotelu w Turcji pobił rosyjskiego turystę za skargę na niewłaściwe zachowanie innych gości - teraz mężczyzna znajduje się na oddziale intensywnej terapii, a Turcy próbują "zatuszować" sprawę na policji.

Pracownicy tureckiego pięciogwiazdkowego hotelu Nox Inn Deluxe Hotel 5 * dotkliwie pobili rosyjskiego turystę z powodu skargi na niewłaściwe zachowanie innych gości - rzucali butelkami w Rosjanina z balkonu.

Po tym, jak rosyjski turysta skontaktował się z recepcją, pracownicy hotelu interweniowali. Jednak zamiast ukarać sprawców, pobili rosyjskiego turystę. Podczas gdy dwóch strażników przytrzymywało mężczyznę, trzeci dotkliwie go bił. Wszystko zostało sfilmowane przez żonę ofiary. Po pobiciu kobieta próbowała wezwać karetkę pogotowia dla swojego męża z hotelu, ale pracownicy niegrzecznie zignorowali jej prośby, obecnie przebywa on na oddziale intensywnej terapii.
  • 47
@smooker: wykopki same najchętniej zaszlachtowalyby każdego napotkanego rosjanina za samą narodowość bo przecież "hehe rusek to nie człowiek" ale w to, że Turcy mogą Rosjanina pobić bez przyczyny uwierzyć już nie potrafią i tworzą swoje historię oparte na własnej fantazji
No ta tylko wykopki są bezdusznymi ujami, bo naczytali się wykopa i na tej tylko podstawie ruskow nie lubią, a tak w ogóle to trzeba przestrzegać 10 przykazań i w niedzielę zasuwać na tace dać.
Jeśli o mnie chodzi to jestem pocieszon, że tak te bydło traktują. Mam do tego prawo. Na pewno to turasy uje i bez powodu biednego ruSSka sklepali.
Wielcy obrońcy praw człowieka. Ciekaw jestem czy tak samo zażarcie
Jeśli chodzi o Turcję, to po tegorocznym pobycie muszę stwierdzić, że nie są uprzedzeni do Rosjan, a wręcz nastawieni na rosyjskiego turystę - obsługa hotelu w którym byłam mówiła po rosyjsku, w tym osoba na stanowisku "guest relations" co ciekawe, tylko w tym języku. Tak samo w sklepach, na bazarach, wszędzie w usługach nastawionych na turystę. Także język podejrzewam nie był tu źródłem problemu
@Bill_Kilgore: widziałem co napisałeś zanim moderator skasował (nie ja zgłosiłem) ale nie miałem czasu odpisać:
nie chce wchodzić w tematy polityczne, ani argumentum ad wołynium, ale czy w takim razie jakbyś miał siłę sprawczą to najpierw sprawiłbyś aby "umarli wszyscy Ukraińcy" (z powodu tego co robili w przeszłości)? ¯\(ツ)/¯