Wpis z mikrobloga

nowe inwestycje i ludzie otwierają biznesy

@Zielonykwiryta: w firmie zajmującej się robieniem stron internetowych dla firm w której robiłem praktyki statystyki które nam pokazywali wyglądają inaczej i liczba nowo zakładanych firm z roku na rok za rządów PIS ciągle maleje
  • Odpowiedz
@Zielonykwiryta: Przestań kłamać i popierać złodziejstwo PiSu

Przypomnijmy: Orlen sprzedał część udziałów w Lotosie, by móc dokończyć fuzję z gdańskim koncernem. Był to wymóg Komisji Europejskiej, która w ten sposób chciała przeciwdziałać powstania absolutnego monopolisty na polskim rynku przetwórstwa ropy.

Zależna od Lotosu spółka zajmująca się wytwarzaniem i sprzedażą asfaltów oraz utrzymaniem terminali paliwowych – Lotos Terminale – zamiast tego sprzedana została prywatnej firmie Unimot za 360 mln zł. To
  • Odpowiedz
@Kuklak: A Ty potrafisz czytać czy tego Twój mocodawca nie wymaga i masz tylko walić lbem i patrzeć jakie literki wyskoczą? Lotos należy do Skarbu Państwa tak jak Orlen, to są polskie firmy, to PO chcialo sprzedać lotos kacapom do czego podlinkowałem Ci artykul. O co ci gościu chodzi? Burze ci antyposowski światopogląd i dlatego bezmyslnie #!$%@? głupoty, bo nie masz już kontrargumentów na moje fakty?
  • Odpowiedz
Ale nie krępuj się ja wiem, że chcesz mnie zwyzywać, ale sie boisz, bo wiesz, że to zgłosze i wyłapiesz bana trollu

( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Zielonykwiryta: nie reprezentuję pisowskich standardów
  • Odpowiedz
@meehow97: Przecież tym wszystkim trollom antypisowskim żyłka w głowie pęknie z tego ryku jak PiS wygra xD od nich sie taka nienawiść na PiS wylewa, że masakra a to tylko dlatego bo tusk szerzy propagande by dorwać sie z powrotem do koryta i zrobić z powrotem z Polski podnóżek niemców, bo przecież to nie w interesie szwabów, że Polska sie umacnia, a tusk jak na zdrajce narodu przystalo musi wykonywać
  • Odpowiedz
@meehow97: Sam odleciałes, w Polsce inflację mieliśmy już na długo przed covidem bo w 2019 roku, szkoda że ludzie mają pamięć złotej rybki. Podczas covidu to sobie spotęgowali i zegnali wszystko na koronawirusa.

Co miał zrobić pis z Odrą xd a co miało po zrobić z amber gold.

O dobrze że o ofe wspominasz bo PiS jakiś czas temu zaj..ł drugą połowę z tych miliardów i cisza xd. Dobre
  • Odpowiedz
  • 1
@krytyk1205 Budowa tunelu pod Świną i pod Warszawą, przekop Mierzei wiślanej, stworzenie giganta na skalę świata Orlenu, znaczy skok gospodarczy na wschodzie kraju itd.
Także zamilcz platformerski dziurawcu!
  • Odpowiedz