Wpis z mikrobloga

Miesiąc bana za dodanie nagrania z hajlujacymi i wrzeszczącymi "sieg heil", ukraińskimi dzieciorami. Pewnie ukraińskich dzieci nie można wiązać z tą zbrodniczą ideologią, ruskie jak najbardziej, nawet jeśli trzeba zmanipulować przekaz, co udowadnia ten wpis: https://wykop.pl/wpis/71962215/r0sja-nazisci-r0sja-wojna-russian-nazis-ukraina
Funkcyjny, który wtedy się zesrał i na mnie doniósł do moderacji, teraz zaplusował jako jeden z pierwszych( ͡° ͜ʖ ͡°). Pewnie najbardziej zapiekło go, że to nie była ruska fałszywka.
#ukraina #rosja
  • 16
@BayzedMan: No jasne, musisz przymykać oczy i udawać, że pewne zjawiska nie istnieją. Coś ci się nie podoba w kontekście Ukrainy? Masz przemilczeć, inaczej zostaniesz uznany za agenta Kremla( ͡° ͜ʖ ͡°). Zresztą, nazywajcie mnie jak chcecie, wasze zdanie już od dawna mi koło #%ja lata.
a tak serio, to nawet jakby tam co drugi hajlował, to i tak polska racja stanu to popieranie ukraińców,

@manjan: Właśnie przyznałeś, że w ogóle nie przeszkadza ci hajlowanie Ukraińców, a mimo to popierasz banowanie za samo wspomnienie, że to robią. Z ciebie to już jest beznadziejny przypadek.