Aktywne Wpisy
blackghost +9
Cześć, mam taki dylemat i trochę zagwostkę..jako prosty chłopak ze wsi wyjechałem do miasta..za bardzo nie znam się na motoryzacji a szukam pierwszego samochodu.
Mam odłóżone 25/30 tys. Upatrzyłem sobie Porshe Cayen I gen. napęd 4x4 silnik 3.5 ponad 300km z 2003 roku. Nawet nie wyobrażam sobie jaka to koc i jak to może targać. Do tego napęd na cztery buty. Dobrze wiem że Porshe to synonim luksusu i prestiżu i jak
Mam odłóżone 25/30 tys. Upatrzyłem sobie Porshe Cayen I gen. napęd 4x4 silnik 3.5 ponad 300km z 2003 roku. Nawet nie wyobrażam sobie jaka to koc i jak to może targać. Do tego napęd na cztery buty. Dobrze wiem że Porshe to synonim luksusu i prestiżu i jak
Werchm96new +4
#hotelparadise otwieram nitkę na taką zabawę. (Sami sobie musicie to szybko zrobić). Wypisujemy od 1 do 9 (allstars też) edycji po kolei, pierwsze osoby z danej edycji, które przychodzą Wam na myśl. Ja zacznę:
1. Remiziak
2. Ata
3. Ola
4. Klapessa
1. Remiziak
2. Ata
3. Ola
4. Klapessa
wleciało na stronę dzisiaj trochę na temat tego, czy warto nas obserwować. odpowiedź oczywiście brzmi nie, ale myślę że warto zobaczyć jaki właściwie jest przyszłościowy plan.
także zobaczcie sobie, a także możecie zostawić obserwacje na twitterku
https://twitter.com/matchday_pl/status/1676920804515229696?t=qCi9ItFKmTweqxUeNfKw1g&s=19
#mecz #pilkanozna #biedarozpiska #dzienmeczowy
@thority: Zapamiętam to sobie.