@NaczelnyWoody nad morzem też zabraniają kupowania ryby i usmażeniu jej sobie samemu w apartamencie. W przeciwnym razie kara do 2tys za dearomatyzacje xD
@pwone: na Podhalu kamperem poza Zakopanem można praktycznie wszędzie stanąć, Podhale w większości to obszar rolniczy (zwłaszcza powiat nowotarski), po sezonie rolniczym nikt się nie przypiehdoli jak ktoś wjedzie komuś kamperem na skoszone pole na 1 dzień a na następny dzień taktycznie zmieni miejscówkę xD
na Podhalu kamperem poza Zakopanem można praktycznie wszędzie stanąć, Podhale w większości to obszar rolniczy (zwłaszcza powiat nowotarski), po sezonie rolniczym nikt się nie przypiehdoli jak ktoś wjedzie komuś kamperem na skoszone pole na 1 dzień a na następny dzień taktycznie zmieni miejscówkę xD
@NaczelnyWoody: O cie uj! Nastepna wyssana z palca głupota. Podhale to nie jest region rolniczy i jeśli nie liczyć owiec których już praktycznie nie ma, nigdy nim
O cie uj! Nastepna wyssana z palca głupota. Podhale to nie jest region rolniczy i jeśli nie liczyć owiec których już praktycznie nie ma, nigdy nim nie był. Przestać pisać takie bzdury!
@arinkao: Bo według Ciebie Podhale to tylko powiat tatrzański i głównie Zakopane xD Masz zerowe pojęcie o regionie w którym mieszkasz
@NaczelnyWoody: Mam bardzo dużą wiedzę a ty sobie wygoogluj skalne podhale bo widac do matury to średnio sie uczyłeś. Górale z tych regionów ludzi nazywają kasiniakami. Kasinioki od Szaflar po Limanową. Masz zerowe pojęcie o Podhalu.
@NaczelnyWoody: Nie, nie zesrałam się bo piszę merytorycznie, zesrał to sie co najwyżej randomowy troll piszacy dyrdymały. Taki urok że teraz byle kto ma dostep do internetu.
po sezonie rolniczym nikt się nie przypiehdoli jak ktoś wjedzie komuś kamperem na skoszone pole na 1 dzień
@NaczelnyWoody: i skąd na tym polu weźmie prąd do kampera aby gotować? No ok może mieć gazówkę od biedy, a toaletę opróżniać wprost na pole. Ale to już wersja hardcore ( ͡°͜ʖ͡°)
i skąd na tym polu weźmie prąd do kampera aby gotować? No ok może mieć gazówkę od biedy, a toaletę opróżniać wprost na pole. Ale to już wersja hardcore ( ͡°͜ʖ͡°)
@pwone: nie widziałeś nigdy kamperów z fotowoltaiką?
@NaczelnyWoody: Wszystko napisałam i podałam linki. No ale manipulować musisz nadal. Okłamuj się dalej, to twój łeb XD ja z tym bagnem nie mam nic wspólnego.
Cały wykop #!$%@?... Wyborcy Tuska z wykopu, uśmiechnięci, tolerancyjni fajnopolacy, ryją bekę z zamachu na premiera obcego kraju bo jest prawicowcem xD
@NaczelnyWoody: O cie uj! Nastepna wyssana z palca głupota. Podhale to nie jest region rolniczy i jeśli nie liczyć owiec których już praktycznie nie ma, nigdy nim
@arinkao: Bo według Ciebie Podhale to tylko powiat tatrzański i głównie Zakopane xD
Masz zerowe pojęcie o regionie w którym mieszkasz
Górale z tych regionów ludzi nazywają kasiniakami. Kasinioki od Szaflar po Limanową. Masz zerowe pojęcie o Podhalu.
@NaczelnyWoody: i skąd na tym polu weźmie prąd do kampera aby gotować? No ok może mieć gazówkę od biedy, a toaletę opróżniać wprost na pole. Ale to już wersja hardcore ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pwone: nie widziałeś nigdy kamperów z fotowoltaiką?
@arinkao: XD
i skuliłeś ogonek, zamknąłeś ryj i uciekłeś XD XD XD
Dziś widzę lepsza forma. Cóż opieka psych. u nas kuleje xD