Wpis z mikrobloga

Czy mnie się wydaje czy część wykopkòw chce beatyfikacji nitro szczura i stawia go na piedestale.
Ludzie toż to była przećpana kukła na kulawych nogach i z wyrafinowaniem manipulował frajerami a co mądrzejsi od niego doili z ów osobnika kasę.
Jeszcze ta narracja Beatki Bożej XD
#kononowicz to #patostreamy
  • 5
  • Odpowiedz
@Kabee: Myślę, że niektórzy nie są w stanie rozpoznać swoich emocji, wydaje im się, że tęsknią za Suchym, a nie rozrywką, którą dawał. Plus jeszcze skutki amatorskiej hodowli strusi w Sędziszowie skończyły się tragicznie. Ćpun był złym człowiekiem, ale w tym układzie to on był ofiarą, a dryblas katem. To nieco przyćmiewa jego liczne przywary i podłość.
  • Odpowiedz
@Kabee: Wojtek w moim spojrzeniu jest ofiarą psychopatów, którzy nie ponoszą konsekwencji i tylko to mnie w tym wszystkim denerwuje, że Sławek, Jacek, Jarek, Pato, Kosno będą za to wszystko bezkarni. Nie mam w zwyczaju tęsknić za ludźmi, których na oczy nie widziałem.
  • Odpowiedz
@Kabee: Myślę, że tak działaja ludzkie emocje. Kiedy ktoś umiera zwłaszcza niespodziewanie to włącza się wielu ludziom tryb opłakiwania i wspominania jedynie dobrych rzeczy o tej osobie, dopiero jak sie już ochlonie to dochodzi do nas, że ta osoba wcale dobra nie była
  • Odpowiedz