Aktywne Wpisy
kotka-a +7
Ile macie przy sobie gotówki? Samej gotówki, a nie bezgotówkowej. Ciekawe czy ludzie noszą jeszcze przy sobie kasę xD
#kiciochpyta
#kiciochpyta
maciekXDDD +623
byłem dziś w tym syfie zwanym #biedronka. przy nabijaniu szparagów zablokowała mi się kasa i trzeba było czekać na obsługę. pani podeszła, zalogowała się do systemu i zwróciłem uwagę, że kasa się zablokowała przez nieprawidłową wagę szparagów (waga 440 g, oczekiwana waga 500 g). z ciekawości wziąłem kilka innych wiązek i wychodzi na to, że biedronka wali w #!$%@? nie tylko na cenówkach, ale i na wadze produktów. różnice czasem mniejsze,
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Idź do jakiejś perfumerii i psiknij się delikatnie jakimiś dobrymi damskimi perfumami.
Tak na poważnie to zmieniliście się jakoś bardzo fizycznie od czasu gdy jesteście razem?
Może zacznij ćwiczyć, nie na Pudziana, ale się trochę wyrzeźbić, zrobić opaleniznę, teraz najlepsze słońce w Polsce na opalanie.
Zmiana fryzury? Broda?
Zdobądź ją od nowa..
Może wspólna jazda na rowerach?
Kupcie nowe łóżko, najlepiej porządne z drewna, nowe stelaże, materac z jednego kawałka
to jest dobre pytanie
@Normalny_czyli_dla_wi3lu_inny Łóżko jest całkiem nowe bo nowe mieszkanie po generalnym remoncie (rok temu kupione i wyremontowane). Więc tu nie jest problem o miejsce do zabaw.
@kyIiejenner Rozmawiałem z żoną o swoich potrzebach (nie jeden raz) to nic nie pomaga. Ona uważa że ze mną jest coś nie tak, że jestem zboczony i wszystko mnie podnieca. Jasne jest zmęczona po całym dniu zajmuje się
Zapomniałem dopisać, nie nie zmieniliśmy się bardzo pod względem fizycznym. Wiadomo, ciąża a tym bardziej 2 robią swoje lecz na każdym kroku staram się pokazać, że mnie nadal podnieca jej ciało.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Komentarz usunięty przez moderatora
Miałem podobnie tylko bez dzieci. Prawie 10 lat jestem singlem i sobie chwalę. Podpowiem, że mamuśki w kolejnych nietrafionych związkach bywają baaardzo wyuzdane i dyskretne.
Ale.
Tak jak ktoś wcześniej pisał, kobiety generalnie potrzebują więcej emocji i kontaktu. Mnie się jakoś po pracy nigdy nie chciało słuchać o jej dniu a jeszcze bardziej produkować się o moim. To, że po pracy robisz inne rzeczy(obstawiam że dzieci bardzo), mimo że robisz
nawet jak złoży taki pozew, to i tak bedzie orzeczenie z winy obu stron. z winy jednego małżonka jest dopiero gdy zdradza/bije.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Komentarz usunięty przez moderatora