Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@mirko_anonim: to porozmawiaj z zona o tym, moze jest cos co mozecie zmienic, moze jest zmeczona po calym dniu i moglbys jej w czyms pomoc, moze jak dzieci pojada na kilka dni do dziadkow czy gdzies, bedzie miala ochote a jak nie to moze wcale nie ma nic przeciwko temu zebys uprawial seks z kims innym skoro jej sie juz nie chce
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Idź do jakiejś perfumerii i psiknij się delikatnie jakimiś dobrymi damskimi perfumami.

Tak na poważnie to zmieniliście się jakoś bardzo fizycznie od czasu gdy jesteście razem?
Może zacznij ćwiczyć, nie na Pudziana, ale się trochę wyrzeźbić, zrobić opaleniznę, teraz najlepsze słońce w Polsce na opalanie.
Zmiana fryzury? Broda?
Zdobądź ją od nowa..

Może wspólna jazda na rowerach?
Kupcie nowe łóżko, najlepiej porządne z drewna, nowe stelaże, materac z jednego kawałka
  • Odpowiedz
Tak na poważnie to zmieniliście się jakoś bardzo fizycznie od czasu gdy jesteście razem?

to jest dobre pytanie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @paczolek Tak, dzieci są moje.

@Normalny_czyli_dla_wi3lu_inny Łóżko jest całkiem nowe bo nowe mieszkanie po generalnym remoncie (rok temu kupione i wyremontowane). Więc tu nie jest problem o miejsce do zabaw.

@kyIiejenner Rozmawiałem z żoną o swoich potrzebach (nie jeden raz) to nic nie pomaga. Ona uważa że ze mną jest coś nie tak, że jestem zboczony i wszystko mnie podnieca. Jasne jest zmęczona po całym dniu zajmuje się
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Kobieta potrzebuje 5 godzin dziennie bliskości emocjonalnej, żeby w ogóle tkwiła w jej iskierka chęci na seks. Czyli przez 5 godzin dziennie musisz ją adorować i udawać, że nie robisz tego dla seksu. Jeśli cię nie ma w domu przez 12 godzin dziennie, to nie ma z czego budować atmosfery. Ponadto wiele kobiet ma ochotę tylko X razy w ciągu całego życia. Jak już im się odechce, to
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Miałem podobnie tylko bez dzieci. Prawie 10 lat jestem singlem i sobie chwalę. Podpowiem, że mamuśki w kolejnych nietrafionych związkach bywają baaardzo wyuzdane i dyskretne.

Ale.

Tak jak ktoś wcześniej pisał, kobiety generalnie potrzebują więcej emocji i kontaktu. Mnie się jakoś po pracy nigdy nie chciało słuchać o jej dniu a jeszcze bardziej produkować się o moim. To, że po pracy robisz inne rzeczy(obstawiam że dzieci bardzo), mimo że robisz
  • Odpowiedz